2777
2789

من 18روزه پانکچر کردم الان شکمم ورم داره ن دردی در رحم یا تخمدانام دارم نه ادرارم کمه نفخ هم هستم بنظرتون شکمم ورم داره آب نیارع خیلی میترسم که نکنه کیست یا آب بیاره تازه پریودم هم تموم شده 

عزیزم دوغ شور سفیده تخم مرغ ابپز پفک اینا بخور 

اگه امکانش هست یه سونو برو مرکزی که تخمک کشی کردی میگی درد نداری خوبه ولی شکمت اگه ورمش زیاده وازروز عمل تاالان کمتر نشده یه سونو بشی بهتره

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷دوازده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔

اگه اب اورده بود همراه با درد وحالت تهوع بود خداروشکر که درد نداری

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷دوازده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم دوغ شور سفیده تخم مرغ ابپز پفک اینا بخور اگه امکانش هست یه سونو برو مرکزی که تخمک کشی کردی میگ ...

گاهی کم میشه گاهی ورم داره ولا سفیده تخم مرغ حالم بهم میخوره اصلا نمیتونم نزدیک دهنم بیارم ولی دوغ گاهی میخورم نفخ هم امانمو بریده

اگه اب اورده بود همراه با درد وحالت تهوع بود خداروشکر که درد نداری

عه واقعا گاهی حالت تهوع داشتم خیلی خیلی کم که اصلا بالا نیاوردم درد هم اصلا خداروشکر ندارم دسترسی ب دکتر ندارم برای سونو گفتن اسفند برم برای انتقال بار اولمه 

گاهی کم میشه گاهی ورم داره ولا سفیده تخم مرغ حالم بهم میخوره اصلا نمیتونم نزدیک دهنم بیارم ولی دوغ گ ...

پس حتما برو سونوکن نفخ یه مدت عادیه ولی بعدش نه

ان شاءالله بلا بدور باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم دوغ شور سفیده تخم مرغ ابپز پفک اینا بخور اگه امکانش هست یه سونو برو مرکزی که تخمک کشی کردی میگ ...

هفته اول درد داشتم رفتم دکتر عمومی قم بعد روی شکمم معاینه کرد گفت روده هات کار میکنن شکمت هم آب نیاورده ولی مثانه پره الان پریود شدم سه روز هم ازش میگذره گاهی وقتا شکمم تخت تخته گاهی ورم داره ترسیدم گفتم آب نیارع 19تا تخمک ازم کشیدن 

عه واقعا گاهی حالت تهوع داشتم خیلی خیلی کم که اصلا بالا نیاوردم درد هم اصلا خداروشکر ندارم دسترسی ب ...

پیش خودتونم بیمارستانی جایی سونو نیست همینجور بری؟نیاز نیست حتما بری مرکز درمانت

ای جانم ان شاءالله بسلامتی بری انتقال بدی و مثبت بشی آمین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هفته اول درد داشتم رفتم دکتر عمومی قم بعد روی شکمم معاینه کرد گفت روده هات کار میکنن شکمت هم آب نیاو ...

معمولا اب بخواد بیاره همون روزای اول خودشو نشون میده شما ۱۸روز گذشته به احتمال زیاد اینجور نشده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قم مرکزیه که رفتم خودم خرم ابادم🙄

خب همون خرم اباد برو سونو یه سونوی شکمی برات انجام بدن مشخص میشه چی به چیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فدات بشم که با حرفت خیالم یکم راحت کردی

قربونت عزیزم کاری نکردم

بهترین ها برات رقم بخوره دوستم

1
5
10
15
20
25
30
35
40