2777
2789

یا بعدش قید ازدواجو میزنه

ینی انقددد مردا راحت عاشق میشن؟؟

بنظرم چون بار اولشونه زود دل میبندن بعد که طرف میره نمیتونن تحمل کنن

بنظرم پسرای ساده و دختر ندیده اینجوری میشن ن؟؟

اینطور که دیدم و میگن عشق اولشون رو فراموش نمیکنن مردا و خیلی دردناکه منظور از عشق اول اونیه که حداقل یه سال با هم بوده باشت و عاشقانه طرفو خواسته باشه بعدش یا کلا دیگه سرد میشن یا لاشی میشن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا

ته تهش مثل قباد تو سریال شهرزادن 

میگن عاشقن ولی دلیل نمیشه یه چند نفرم این وسط مسطا صیغه نکنن و رابطه بی و سر و تهم تا دلت بخواد دارن 

....

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲

من که فکر نمیکنم..... اینجوری باشن از دل برود هر آنکه از دیده برفت 

مثلاً قهر میکنن خیلی میان دنبال زنشون 

ما خانوما خودمون و زجر میدیم 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   

همسرم اینجوری بود هرچی طردش میکردم فرداش پیام میداد نمیتونم فراموشت کنم نمیخای باهام ازدواج کنی باشه باهام بمون

خیلی محبت دید ازم نمیتونست دیگه پس بکشه اولین عشق زندگیش بودم بقیه رو خواستگاری سنتی رفته بود حسی ب کسی نداشت

همسرم اینجوری بود هرچی طردش میکردم فرداش پیام میداد نمیتونم فراموشت کنم نمیخای باهام ازدواج کنی باشه ...

بهم برگشتین ؟

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن