2777
2789
عنوان

خط قرمز در رابطه⛔️🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 50 پست
خیلی متاسفمچقدر آدم خالی میشه دلش شکسته میشه

احساس پوچی میکنم حالم خیلی بده

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
دوست خوبم هیچ وقت انقدر مطمئن از هیچ چیزی در این دنیا حرف نزنمن خودم به نجابت چشم همسرم قسم میخوردمو ...

من اولش گفتم باهم می‌بینیم ایشون شروع کرد به ریپلای من 

برید بخونید و توهین و چرت پرت گفتن 

چرا تحمل عقاید رو ندارید

در ضمن قرار نیست همه عقاید و تفکرشون با شما یکی باشه 

نجابت و خیانت و ...برای افراد متفاوته معنیش

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اهل دعوا نیستم همین دیدن مرحله اولشه ...

عزیز من دوست خوب به خدا تفکر ما متفاوته جانم 

الان من بگم لابد نصف نیروهای همسرم خانم هستند شما میخوای بگی خیانت 

محیط فرق داره فرهنگ فرق داده اجتماع فرق داره حتی تفکر مذهبی فرق داره 

خدا دلتو آروم کنه شما هم حق داری 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بیمار تویی بااین تفکرات سمیت که این چیزارو عادی جلوه میدی کسی که میخواد زن خراب ببینه گوه میخوره زن ...

خانم عزیز

اعصاب ما شکننده و ضعیف هست 

من سوالی رو مطرح کردم در جایی عمومی

قطعاً پاسخ بعضی بله هست و پاسخ عده ای نه. 

پذیرای هر پاسخ با هر طرز فکری باشیم. 

همسر ایشون مرد خوب و فهمیده ایی هست. شاید ایشون فکر میکنن که همه ی مردها مثل همسر خودشون هستن. 

قربونتون برم من میفهمم چقدر دلشکسته شدید

خانم عزیزاعصاب ما شکننده و ضعیف هست من سوالی رو مطرح کردم در جایی عمومیقطعاً پاسخ بعضی بله هست و پاس ...

باور میکنی یا نه در کنار این افکارم به هیچ مردی اعتماد هم ندادم در نهایت البته کلا به هیچ آدمی چون آدمها ممکن الخطا هستند و باور کن به سر هیچ آدمی قسم نمیخورم و انتظار هرکاری رو دارم ...

شاید همین همسر من هم چون من کلا اهل جستجو نیستم فیلم ببینه عکس ببینه وقتی تنهاست ولی من کلا تو تمام این سالها اصل نرفتم سراغ گوشیش ولی همیشه با هم اینستا می‌بینیم کلیپ عکس فیلم و ...

عزیز من دوست خوب به خدا تفکر ما متفاوته جانم الان من بگم لابد نصف نیروهای همسرم خانم هستند شما میخوا ...

میدونم شوهر منم خیلی همکارخانم دارن حتی باهم ماموریت هم میرن ...شماهم درست میگی موفق باشی

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود....