به نظر شما خانم ها آیا اگر همسر شما عکس و فیلم زنان دیگر را در اینستا ، یا هر جای دیگه ایی ببینند، و شما متوجه این قضیه بشوید، این مسئله را خیانت میدانید یا نه؟؟
( میدونم الان همه میایین میگین همه ی مردا نگاه میکنن، من راجع به خیانت دونستن پرسیدم، چون لذت بردن توش هست)
وقتی پشته سره هم بره فقط عکس زنایی رو ببینه که ناجوره یا کلیپایی رو ببینه که ناجوره خب … این یعنی چی ...
شوهر منم همینه پست اخرمو بخون
برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود....
وقتی پشته سره هم بره فقط عکس زنایی رو ببینه که ناجوره یا کلیپایی رو ببینه که ناجوره خب … این یعنی چی ...
متاسفام عزیزم😔ناراحت نباش ببین همونطور که خودت هم میدونی اکثر مردا نگاه میکنن کاریش نمیشه کرد متاسفانه ،اما شاید واقعا دوست داره اما بلد نیس شهوت وجودش رو کنترل کنه اگه این موضوع اذیتت میکنه حتما با یه مشاوره خانواده مجرب در میون بزار
از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم. آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم. اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن. به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
داشته یا نداشته باشم به شما ربطی داره؟ والا من نمیدونم اگر شوهر شما این مدله چی هست که با یک عکس حال ...
وقتی تو سایت عمومی این مساله رو عادی جلوه میدی پس به همه ربط داره .درضمن اگه حال نکنه نمیره ببینه
برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود....
چرا اخهواقعاً من قلبم شکسته شدهاونم درصورتی که اعتماد کامل داشتم
منم دقیقا حال تورو دارم صبح فهمیدم الان اومدم قهر خونه بابام .شوهر من خاله هارو لایک کرده بود کامنت و دایرکتو...
بازم به شما ربطی نداره عقاید من همه جا رو باید به خاطر شوهرهاتون قرق کنید و مردم رو اسیرشما چشمهای ش ...
بیمار تویی بااین تفکرات سمیت که این چیزارو عادی جلوه میدی کسی که میخواد زن خراب ببینه گوه میخوره زن گرفته
افکار خودت والا بیمار گونه است خوب حالا فقط دیده 🤣🤣 اینقدر داری جوش میزنی برو بابا جان من اهل دعوا ...
منم اهل دعوا نیستم همین دیدن مرحله اولشه ...