2777
2789

اسپری بهتره 

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                             لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                   موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رولی و اسپره ای همسرم پخش میکرد رولی بیشتر میخریدن عمده فروشا چون اسپره ای فیکساتور داره تا بپاشه

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
میشه با دلیل بگین

جای رولی بیشتر می‌مونه روی لباس لک می‌ندازه 

قابل تشخیص نیست که چقدر عطر زدی ولی اسپری می‌تونی بشمری احساس می‌کنم پخش بوی اسپری هم بیشتره

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                             لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                   موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم

نه عطر موندگاریش کمتر میشه با فیکساتور

ولی فیکساتور اگه بیش از حد نباشه خوبه عطر اگه خیلی غلیظ باشه پخش بوش کمه روی لباس روشن هم نمی‌شه اصلا استفاده کرد لکهٔ روغنیش می‌مونه

ولی فیکساتور اگه بیش از حد نباشه خوبه عطر اگه خیلی غلیظ باشه پخش بوش کمه روی لباس روشن هم نمی‌شه اصل ...

رلی بهتره بسته ب شغل همسرم میگم..فیکساتور ی نوع الکل ماننده که فقد عطر بپاشه مهم موندگاریه

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸