2777
2789

سلام،یه دکتر برام نوشته برا پوست و مو

برا یک ماه میشه ششصد و خورده ای

راستش از طرفی دلم نمیاد میگم به جاش برا بچم یه چیزی بخرم یا از شوهرم نگیرم گناه داره

ولی از طرفی ده ساله نه خودم خرجی کردم نه شوهرم برام خرجی کرده و ماهیانه درنظر نگرفته

خسیس نیست ولی انگار برا هردومون جا افتاده که من خرجی ندارم،اصلا خودمو لایق اینقدر خرج کردن نمیدونم،اونم انگار باورش شده که من لیاقت خرج کردن ندارم

الان انگار جونم میخاد بیاد بالا،نمیتونم بخرمش

حس میکنم حقی ندارم،این پول برای من زیادیه که ماهی انقدر خرج خودم کنم و لایقش نیستم

اینم بگم تو این ده سال نه مو رنگ کردم،نه ناخن کاشتم،نه مژه،یعنی ماهیانه اصلا هیچ خرجی ندارم،،،،و دوست ندارم این تغییراتو رو بدنم به وجود بیارم چون از قیافم راضیم

ولی چندوقته حس میکنم پوستم دیگه شاداب نیست،میگم شاید اگه کلاژن مصرف کنم پوستم تا همیشه جوون و شاداب بمونه و بعد نخواد بوتاکس کنم چون دوست ندارم

از طرفی هم میترسم بخرم و کلاژن تاثیری نداشته باشه و فقط پولم بره

میشه راهنمایی کنید لطفا

پریورین بخور 

من روزی یکی میخورم 

میشه حدود ۲ تومن در ماه

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا دیدم ک مصرف کردن و راضی بودن

منم از همه چیم راضیم ولی خرج کردن ب این معنی نیست ک بری ی تغییراتی روی چهره یا صورتت ب وجود بیاری

لباسای خوشگل خوشگل بخر لوازم پوستی خفن بخر 

اینقدم از خودگذشتگی نکن مامان منم مث شما بود الان اینقدر پشیمونه و میگ زنی ک خرج داره ارج داره

خدایا برامون بخواه سبز شیم و بخندیم و خوش باشیم از ته دل

من واسه کلاژن از چند نفر شنیدم که قلم گاو رو بجوشونم ن عصارشو صبح به صبح ناشتا با آب جوش قاطی بکنم بخورم کلاژن پوست تامین میشه. یکی هم چند وقت پیش تاپیک زده بود راجه به همین موضوع که پوستش خیلی خوب شده.

والا دیدم ک مصرف کردن و راضی بودنمنم از همه چیم راضیم ولی خرج کردن ب این معنی نیست ک بری ی تغییراتی ...

اره ولی الان این رو مخم بیشتره تا لباس ولی نمیتونم بخرمش

عذاب دارم انگار،درصورتی که شوهرم روزی هشتاد تومن فقط قهوه میخوره به گفته خودش

واقعا تاثیر داشته پودرکلاژن؟یعنی دیگه پوست افتاده و چروک نمیشه؟

اره ولی الان این رو مخم بیشتره تا لباس ولی نمیتونم بخرمشعذاب دارم انگار،درصورتی که شوهرم روزی هشتاد ...

ببین باید مراقبت پوستی ام داشته باشی در کنارش کلاژن خالی ک معجزه نمیکنه

خدایا برامون بخواه سبز شیم و بخندیم و خوش باشیم از ته دل