2777
2789
عنوان

متنفرم از خودم

430 بازدید | 39 پست

متنفرم از خودم که پارتنرم تو دعوا تحقیرم میکنه بهم تهمت میزنه و منو از پیجش میندازه بیرون کسی که با اصرار خودش وارد گوشیم کرد متنفرم از اینکه منو باور نداره متنفرم از اینکه جایی که میدونست حرص میخورم بره و رفت 

متنفرم از این سکوت پر نفرتم متنفرممممممم که نمیتونم جدا بشم ازش 

دلم مرگ میخواد مرگ مغزی خودکشی هرچی هرچی 

خودکشی ای که بارها کردم و نشد دنبال توجه نیستم من واقعا خسته شدم و مرگ میخواممم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ضعیف نباش خوب عزیزم 

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨
من آدم ضعیف شدن نبودم نمیدونم چرا اینجوری شدممم

قدم اول پسررو قهوه ای کن برو به کارت برس 

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن
کاش میشد

تو هرچی ضعیف باشی پسره بیشتر میرینه بهت

بنظرم بیخیالش شو بزار ادم بشه

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨