2777
2789

چیکار کنم خیلی احساسیم اذیت میشم

هر وقت وضعیت مالیم به ثبات رسید وضعیت روانیم هم به ثبات می‌رسه و نرمال رفتار خواهم کرد...  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما کردیم نشد بیخیال شدیم😂موفق باشینمیدونم میشه یانه ولی احساس میکنم کسیکه از پدرش یاد نگرفته عمرا ب ...

یاد نگرفته ولی خب اذیت میشم مامانم مدام میگه یادش بده ولی چطور

هر وقت وضعیت مالیم به ثبات رسید وضعیت روانیم هم به ثبات می‌رسه و نرمال رفتار خواهم کرد...  

خودت شروع کن یاد میگیره

مشاوره هم جوابه

همسر منم بلد نبود و داشتم اذیت میشدم

زمان دوستی رفتیم پیش مشاور

بعد اون قشنگ یاد گرفت

الان حرفه ای شده

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

محبتش رفتاری و اصیل و درست باشه چه اشکالی داره؟ مگه فقط با زبون باید محبت کرد؟

اتفاقا مردهایی که با رفتار و اعمال و برنامه هاشون محبت رو نشون میدند، خیلی قابل اعتمادتر و درستکارتر از بقیه مردها هستند. مردهای زبون باز برای حقه بازی، کلّاشی و ...  ابراز محبت کلامی دارند.

خیلی

خب. همین اشتباهه همش که نباید خیلی محبت کلامی داشته باشی

ببین توی رابطه باید تعادل حفظ بشه اگر شما یکبار به شوهرت گفتی دوستت دارم صبر کن هر چند روزم که شده تا اونم بهت بگه دوستت دارم 

باید به اونم وقت بدی خودشو ثابت کنه اینکه همش محبت کلامی داری عین رابطه مادر فرزندی میشه 

بعضی روزا عادی باش و تعادل رو حفظ کن شما یکبار زنگ زدی بذار شوهرت دو بار زنگ بزنه بعدش شما 

اگه هم نزد بگو خیلی دوس داشتم مثلا فلان کارو میکردی 

محبتش رفتاری و اصیل و درست باشه چه اشکالی داره؟ مگه فقط با زبون باید محبت کرد؟اتفاقا مردهایی که با ر ...

اره خب عملی نشون میده که چقد دوسم داره ولی زیاد احساسی نیست مثل من

اره خب عملی نشون میده که چقد دوسم داره ولی زیاد احساسی نیست مثل من

اگر خیلی از این موضوع اذیت میشی تو لحظه های خیلی خصوصی و خلوت مساله رو بهش بگو. اون موقع ها خوب گوش می کنند و حواسشون هست. چندین بار تو وقتهای خصوصی بگو