2777
2789
عنوان

کیا اجنه رو دیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 105 پست
چه شکلی بود؟؟

سیاه بود کلا از این یه لباس بلند رو سرش کشیده بود من حتی ۴روز نتونستم با فکر اون بخابم میخابیدم تو خپاب گریه میکردم و اینا از ترس 

همیشه رونق جان است طرح لبخندت❤️A❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مننن قبرستون

اخی مینا اسم عشقته ایشالله به هم برسید ...افرین ک انقدر دوسش داری اسمشو نوشتی ک کسی سمتت نیاد 🥰🥰🥰🥰

از من میشنوی هیچ عشق تو دنیا نیس فقط عشق مادر به فرزند خدابه بنده🫡

به افکارت به میل بودنشون پا نده اونا توی تاریکی هستن با فکر کردن مدام چراغ سبز نشون میدی وارد زندگیت ...

وای ترسنکات حرف میزنی😖

سیاه بود کلا از این یه لباس بلند رو سرش کشیده بود من حتی ۴روز نتونستم با فکر اون بخابم میخابیدم تو خ ...

هیچی نگفت بهت نرفتی اون دنیا برگردی مثل زندگی پس از زندگی ....معمولا چهرشون مشخصع ادمایی ثواب کار خوبه ادمای بدکار بده .....مگه زندگی پس از زندگی رو ندیدی

اگ خواستی خصوصی بگو برام

اینجا بهت میگم شاید بدرد یکی ام خورد

خیلیا ناخاسته از اول توی وجودشون ارتباط با عالم دیگه و موجودات دیگه هست بعضی هام صرفا بخاطر حس هیجان میرن سمتش که نمیدونن اصل ماجرا چیه اینو بدون هیچوقت هیچوقت موجود خوب سمت ادما نمیان اصلا کاری ب انسان ندارن...فقط اونایی ک خبیث و اذیت کننده هستن تمایل به نزدیک شدن دارن 

اینجا بهت میگم شاید بدرد یکی ام خوردخیلیا ناخاسته از اول توی وجودشون ارتباط با عالم دیگه و موجودات د ...

اذیتها هم فقط دیدنشون و این چیزا نیس نود درصد اصلا متوجه موجود دیگه ای نمیشی اما همیشه کارات دقیقه نود کنسل میشه همیشه ب در بسته میخوری همش حس بدی ب خودت داری افکار خودکشی داری همیشه حس بیماری داری از همه مهمتر فقره بی پولی شدید

هیچی نگفت بهت نرفتی اون دنیا برگردی مثل زندگی پس از زندگی ....معمولا چهرشون مشخصع ادمایی ثواب کار خو ...

به مامانم میگم میگه موقع جون گرفتن خشن باشه گناهکاری

واسع من خشن نبود داشت خفم میکرد ولی یه لحظه فک کن بخابی ساعت ۳اینا بیدارشی ببیتی یکی افتاده روت سیاهه داره خفت میکنه ولی هیچی نگفت چشام داشت دیگه سنگین می‌شد دیدم نیستش

همیشه رونق جان است طرح لبخندت❤️A❤️