2777
2789
عنوان

کیا اجنه رو دیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 105 پست

سیاه و قد بلند چهره نداره ولی انگار داره درک میکنی که چهره داره اما نمیبینی 

انگار لباس تنش ولی ی سیاهی مث شنل انگار اما شنل نیست لباسش انگار ی نور تاریک 

تو‌ سياهی و تاریکی خونه آنقدر سیاهی ش فرق داره که دیده می‌شد 

پا ندیدم رو هوا بود انگار ولی خیلی از زمین هم فاصله نداشت 

راه رفتن نبود انگار سر میخورد نمیدونم ی حالتی داشت حرکتش

صدا نشنیدم چشم هم ندیدم ولی میدونی که انگار داره همه چی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیاه و قد بلند چهره نداره ولی انگار داره درک میکنی که چهره داره اما نمیبینی انگار لباس تنش ولی ی سیا ...

اذیتتم میکرد.یاد زندگی پس از زندگی افتادم مثل ملکوت های گناه مثلا یه همچین اسمی البته دوراز جون شما

از من میشنوی هیچ عشق تو دنیا نیس فقط عشق مادر به فرزند خدابه بنده🫡

وای من خیلی دوس دارم ببینم منم یه بار خوابیده بودم انگار یکی محکم پشتمو فشار میداد دمر خوابیده بودم ...

چیزایی ک توی تصورته رو بریز دور هیچوقت نخاه وارد زندگیت بشن شاید برات جالب باشه و فک کنی خلی اتفاق خفنیه ک ببینی ولی اصلا اینجوری نیست چون زندگیتو نابود میکنن فقر و بدبختی پشت بدبختی بیماری و جور نشدن هیچ کاری توی زندگیت از کمترین مشکلاتشه

اذیتتم میکرد.یاد زندگی پس از زندگی افتادم مثل ملکوت های گناه مثلا یه همچین اسمی البته دوراز جون شما

اره ازش می‌ترسیدم بالا سرم می ایستاد یا انگار ی حالت رژه رفتن تکون میخورد  😑🤌

یه ساعت خاصی هم می اومد بعد ها متوجه شدم که ساعت خاصی من میدیدمش 

بعدا ی دعا نویسی اومد گفت اتاق توش سحر اینم موکل دعا که نوشت دیگه ندیدمش🤐

چیزایی ک توی تصورته رو بریز دور هیچوقت نخاه وارد زندگیت بشن شاید برات جالب باشه و فک کنی خلی اتفاق خ ...

یعنی بستگی ب تصوارتم ب فکرام داره

اره ازش می‌ترسیدم بالا سرم می ایستاد یا انگار ی حالت رژه رفتن تکون میخورد 😑🤌یه ساعت خاصی هم می او ...

واقعا چیکار میکنن مگه این دعا نویسا

واقعا چیکار میکنن مگه این دعا نویسا

الله اعلم گفت سحر رو باطل کردم اونم دیگه کارش تمام 

چون موکل بوده حظور داشته تو اتاق

اها ی جا خاصی هم می ایستاد یعنی حتی اگه تکون میخورد اما اونجا انگار جاش بود ی گوشه کنار در ورودی بود

برا خود طرف تعریف کردم دیگه نم چ کرد🤣🤣🤣