2777
2789

نیمدونم بقیه چرا فکر میکنن اگه کادر درمانو خانم دکتر/اقای دکتر صدا بزنن طرف خوشش میاد و کارشون زودتر راه میوفته...

من به شخصه هر کی بم میگه خانم دکتر با تاکید بهش میگم نرسم نه دکتر

خود پرستاری هم پرستیژ خودشو داره هم جایگاه خودشو.. واقعا نیاز نیس به یه رشته دیگه بچسبونیمش واسه بالا بردن😐

الان تو یه تاپیک پر بازدید میدیدم طرف چند بار با تاکید هی میگفت طرف پرستاره ولی فک میکنه دکتره اینقد سیس میگیره..

هرچند که قیافه گرفتن واسه بقیه تو جایگاهیی که باشی کار اشتباهیه ولیییی عزیز دل کنکوری شما فعلا بدو تا بهش برسی... 24ای پلاسی نینی سایت اونوقت رشته های دیکه رو مسخره میکنی😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هیییچ گاه کسیو با موقعیت اجتماعیش صدا نزدم

اگ فامیلیش بدونم میگم خانم یااقای (فامیلیش

اگر ندونم سوالمو باجسارتا یاببخشید میپرسم 

دوس ندارم موقعیت اجتماعی طرف نام ببرم البته نظرشخصیمه

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

درسته

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

واقعا باهات موافقم 

طرف رتبه اش شصت هزار شده دنبال رشته های پیراست😐🔪

میپرسن با روزی چهارساعت خوندن میتونم پیرا بیارم انگار کنکور به این راحتیاست

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!

واقعا باهات موافقم طرف رتبه اش شصت هزار شده دنبال رشته های پیراست😐🔪میپرسن با روزی چهارساعت خوندن م ...

بعد همون شصت هزار منی که پزشکی آوردم مسخره میکرد

یک عدد نی نی آخرین مدل ۲۰۲۴ تو شکممه

موافقم ببیخشید به عنوان پرستار چطورصحیج هست صدابزنیم؟چون درفرهنگ ما نرس خ جا افتاده نیست به غیرازخود ...

تو محیط غیر از بیمارستان که اصلا لازم نیس با لقب صدا بزنی 

ولی تو محیط بیمارستان خانم پرستار/یا اقای پرستار کاملا اکیه