من با حریره بادوم و فرنی شرو کردم هفته بعد هم سوپ
حریره برنج شسته شده و خشک شده رو ارد میکنی
بادوم رو ده دقیقه میزاری تو آب پوست قهوه ایش رو میکنی.بعد که خشک شد میتونی با اسیاب چرخ کنی و از الک رد کنی دونه خیلی بزرگ نداشته باشه
بعد خواستی درست کنی یک قاشق ارد برنج یک قاشق بادوم و یه تیکه کوچولو نبات(بهتر از شکره) و کمی آب بزار روی شعله هم بزن تا بپزه و غلیظ بشه
فرنی هم از هرنوع ارد میشه استفاده کرد ارد گندم ارد برنج ارد جوانهگندم
من از ارد جوانه گندم استفاده کردم
یک قاشق میریختم تو شیر با کمی گلاب
اگه ارد گندم میریختم با پودر زیره
به ارد برنج هم رازیانه.نباید زیاد بریزی برا پسر خوب نیس
با یه تیکه نبات میزاشتم را گاز بپزه.من شیر پاکتی میریختم شما اگه میخوای نریزی با آب بپز اول بعد که خوب غلیظ شد و کمی خنک شد شیرخشک حل کن بریز توش
تو فرنی یا حریره اش کره یا روغن حیوونی بریز حسابی وزن دهنده هست