2777
2789
عنوان

دانشجوی پزشکی به جای خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 44 پست
😑آنقدر بدم میاد دانشجو های پزشکی و پرستاری خودشون از ما بالاتر میدونن درحالی که اگه رشته ما نبود ال ...

مهندسی پزشکی میخونی ؟؟

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله

باحاله موفق باشی

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

ممنون رشته های متفاوت داره البته ☺️

میتونی دستگاه های درست کنی که حتی بعد تو هم آدما رو نجات بدن 

😑آنقدر بدم میاد دانشجو های پزشکی و پرستاری خودشون از ما بالاتر میدونن درحالی که اگه رشته ما نبود ال ...

مشکل کشور که به بقیه رشته ها اهمیت نمیده خیلی از کسایی که علوم پایه و مهندسی می‌خونن از ایران میرن چون کشورهای دیگه زمینه پیشرفت و..هست.

میتونی دستگاه های درست کنی که حتی بعد تو هم آدما رو نجات بدن

دستگاه درست کردن با درست کردن اعضای مصنوعی کاملا متفاوت هست و تو کارشناسی ارشد میتونیم گرایش انتخاب کنیم 

دستگاه درست کردن تو ایران کلا بدرد نمیخوره و فقط میتونید صادرات واردات انجام بدید اونم بخاطر تحریم ها چند سالی هست آینده ای نداره

مشکل کشور که به بقیه رشته ها اهمیت نمیده خیلی از کسایی که علوم پایه و مهندسی می‌خونن از ایران میرن چ ...

😑ما چند کلاس مشترک با بچه های پزشکی و پرستاری داریم یک جوری خودشون میگیرن انگار فقط اونا درس خوندن ما شانسی اومدیم دانشگاه درسته رشته ما ریاضی بوده اما دیگه بی سواد که نیستم 🤦🏻‍♀️ واقعیتش خودمم دلم هست برم اون ور

😑ما چند کلاس مشترک با بچه های پزشکی و پرستاری داریم یک جوری خودشون میگیرن انگار فقط اونا درس خوندن ...

خودتون میخوای کنکور تجربی بدی یعنی ولشون کن اونا هم تخت تاثیر افکار مزخرف جامعه اند دیگه

😑ما چند کلاس مشترک با بچه های پزشکی و پرستاری داریم یک جوری خودشون میگیرن انگار فقط اونا درس خوندن ...

منم خیلی دوست داشتم مهندسی پزشکی بخونم اما خب چند نفر رو دیدم گفتن بعد تحصیل بیکارم وپشیمون نرفتم.الانم پرستاری میخونم.

ولی بنظرم رشته های مهندسی از پرستاری و پزشکی سخت تره بلاخره با ریاضی واینا سرکار دارن .

منم خیلی دوست داشتم مهندسی پزشکی بخونم اما خب چند نفر رو دیدم گفتن بعد تحصیل بیکارم وپشیمون نرفتم.ال ...

رشته خوبی هست درآمد داره اما تو کارشانسی ارشد من کلا برای مهاجرت اومدم تو این رشته 

من رشته ام ریاضی بود اما واقعیتش در یک حد سختی کشیدیم برای کنکور

به هر حال من با مهندسی پزشکی بیشتر حال میکنم تا پزشکی و پرستاری واقعا محیط بیمارستان مزخرفه