2777
2789
عنوان

دانشجوی پزشکی به جای خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 44 پست
منم خیلی دوست داشتم مهندسی پزشکی بخونم اما خب چند نفر رو دیدم گفتن بعد تحصیل بیکارم وپشیمون نرفتم.ال ...

خدا صبر بده پرستاری واقعا نیروی روحی زیادی لازم داره

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

سلام بزرگواران 

هر شغل و هرکسی که به جامعه و مردم خدمت می کنه ارزشمنده

فرقی نمی کنه پاکبان زحمت کش که تاج سر ما هستن باشه یا پزشک و معلم 

مهم اینه که انسانیت دارن یا خیر

کسی که ذره ای تو وجودش انسانیت نباشه اندازه بال پشه ارزش نداره حالا هر کی که میخواد باشه .

ولی متاسفانه یک سری افراد خود برتر بین هستن که این گونه افراد تازه به دوران رسیده محسوب میشن 

خیلی ببخشید ولی دیگه اینا از پیامبر ما (ص) برتر و بالاتر نیستن که!پیامبر کسی بود که هرگز خودش رو نمیگرفت و عادی ترین افراد جامعه به ایشون دسترسی داشتن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشته خوبی هست درآمد داره اما تو کارشانسی ارشد من کلا برای مهاجرت اومدم تو این رشته

کار خوبی کردی اما من چون شرایط مهاجرت نداشتم انتخابش نکردم . موفق باشی .اصن به حرفا ورفتار های بقیه توجه نکن رشته تو واقعا جای پیشرفت داره .

سلام بزرگواران هر شغل و هرکسی که به جامعه و مردم خدمت می کنه ارزشمندهفرقی نمی کنه پاکبان زحمت کش که ...

دقیقا 

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

اره کلا کادر درمان باید از نظر روحی قوی باشند چه پزشک وچه پرستارچون با بیمار سر وکار دارن.

من بوی بیمارستان بهم میخوره اون وقت حالم بد میشه😂

راستی این بوی عجیب چیه تو بیمارستان ها میاد

من به شخصه خودم سه رقمی تجربی ام بیارم پزشکی نمیخونم چون علاقه دارم 

اتفاقا هدفم اینه با بهترین تراز تجربی فرهنگیان برم تا به همه ثابت بشه که صرفا پزشکی برتر نیست 

به نظرم معلمی خیلی ارزشمنده 

ممنون عشقم چشم😍😍

خواهش میکنم 

من به شخصه خودم سه رقمی تجربی ام بیارم پزشکی نمیخونم چون علاقه دارم اتفاقا هدفم اینه با بهترین تراز ...

معلنی انتخاب خوبیه موفق باشی 

خیییلی میدونی خود برتر بین نیستما😆ولی آموزش پرورش واقعا به معلمی مثل من نیاز داره

ایشالا بیای بهم بگی استخدام شدی

اانشاالله ولی این کاربریم با ایمیله حوصله تغییر دادن ندارم میگن ۱۵ اسفند بسته میشه کاربری دیگه دارم ...

با همون پیام بده