2777
2789
عنوان

پول میخوام پول😭😭😭😭😭

93 بازدید | 7 پست

من اون بچه لوسه ام که بابام هرجور شده  برام ایفون و لوازم ارایش برند و دانشگاه ازاد و همه جی برام فراهم میکنه

اینم بگم من هیچوقت ازش هیچی نخواستم همیشه داره سعی میکنه خوشحالم کنه

ولیییی

خب خیلی چیزا میخوام که اون نمیدونه و من اصلا روم نمیشه از کسی چیزی بخوام بخاطر همین دنبال یه شغلم حتی شده ماهی ۲ میلیون

با دوستم دوره ادمینی گرفتیم منتظرم ببینم اون چی میشه منم شروع کنم ولی حالا حالاها طول میکشه

گفته بودم بعد مدرسه قبل دانشگاه دیکه یه کاری پیدا میکنم. که نتونستم

خیلی کلاسای مختلف میرم سرم شلوغه

بابامم نمیزاره بیرون از خونه کار کنم

کار مجازی سراغ ندارین؟؟

یه سایتی بود که متن مینوشتی بهت حقوق میداد همینجا باهاش اشنا شدم اسمشو نمیدونین؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا سر زدمرزومه قوی میخوان

توی دیوار بزن کاردرمنزل و دورکاری ...

هرچند خواهرمن این هفته ۱روز کار کرد و کلاه برداری و سواستفاده بود ولی شاید گیرشما بیاد 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

میلی گلد را از گوگل یا مایکت نصب کن ، کد دعوت منو بزن و ثبت نام کن ۵ سوت طلا هدیه میده .فقط حتما باید کد دعوت بزنی وگرنه هدیه نمیده 

milli-uwfg3 کد دعوت

خدا جون منو به خواسته قلبیم برسون قربونت برم❤️❤️❤️