2777
2789

تفال همه جور قیمتی داره . اتوهاشم خیلی خوبن. البته من ۴۰۰ تومنی خریدم اما دوستام که دارن راضین

اونایی که عادت به بحثای مسخره دارن و از من جوابی نمیبینن قبل از اینکه بگن کم آوردی یه سر به امضام بزنن بعد منو ریپلای کنن.!!!! 👈 خانوم شما اصلا ارزش جواب دادن نداری.! جواب ابلهان خاموشیست 🙄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تفال همه جور قیمتی داره . اتوهاشم خیلی خوبن. البته من ۴۰۰ تومنی خریدم اما دوستام که دارن راضین

منم واسه جهیزیم همه گفتن تفال بخر. خوبه خریدم قیمتشم بالا بود میشه عکس اتو تو بذاری ببینم اخه مال من وقتی اب میکنم یکریز از زیرش میریزه از روز اول همین بود

منم واسه جهیزیم همه گفتن تفال بخر. خوبه خریدم قیمتشم بالا بود میشه عکس اتو تو بذاری ببینم اخه مال من ...

اخه بزار که نمیفهمی کدوم مدله. تو دیجی کالا رنگ آبی منو ده تا مدل ازش گداشته . مدل ۵۳۷۵ هست.

چند خریدی شما.؟

اونایی که عادت به بحثای مسخره دارن و از من جوابی نمیبینن قبل از اینکه بگن کم آوردی یه سر به امضام بزنن بعد منو ریپلای کنن.!!!! 👈 خانوم شما اصلا ارزش جواب دادن نداری.! جواب ابلهان خاموشیست 🙄
والا من دو سال پيش ٢٧٠ تفال خريدم سوخت 😕

جدی.؟!!!! مال من از رو میز اتو را اون ارتفاع پرت شد رو سرامیک هیچیش نشد. فقط یکم سرش له شد. اما درست کار میکنه

ميشه زود جواب بدين اخه امروز بابد بخرم 😊

ولی بنظرم اتو رو هیچ وقت ارزون نخر چون خرید عمری هست.

اخه قبلي و گرون خريدم ولي سوخت همسرم ميگه نه ارزون ميخرم 😕

مال من شده ۳۱۱ تومن. الآن تو دیجیکالا چک کردم. من ۳ ۴ سال پیش خریدم.

حالا بدشانسی اوردی اما من اتو ارزون داشتم زجرت میده چروک باز نمیکنه وقتیم درجه رو میبری بالا رنگ لباسو بور میکنه . مدام اب از زیرش در میره. بنظرم چیز خوب بخر مثلا یه مارک دیگه. فیلیپس مثلا