2777
2789
عنوان

رفتار عجیب برادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2161 بازدید | 102 پست

اگه از همسرت کوچیکتره و ازدواج نکرده طبیعیه   نگاهش پاکه  گاهی برادرها هم بعد ازدواج خواهرشون همینطور میشن   تو ذهنشون خیلی پاک ازدواج رو پردازش میکنن  ازدواج برادر براشون ی شوکه ی اتفاق عجیب   از وقتی به دنیا آمدن همیشه چند سال بعد داداش مثل اون رفتن مدرسه قد کشیدن  سیلیل درآوردن  و حالا ازدواج  تو اون نگاه ترسها و ندانسته هاشو پردازش میکنه     فقط یک درصد احتمال بده نگاهش پاک نباشه و برای اون یک درصد فاصله و رفتار مناسب داشته باش   باهاش همونطور رفتار کن که با برادر خودت رفتار میکنی  بهش حس خواهر برادری رو بده نه دوتا غریبه که ازش خجالت میکشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محل ندید و مراقبت کنید ببینید اگ حساب کنید تو جمع خانواده واقعا شیطونی کردنو شیطون زیاده شما احتمالا تازه عروسین بدون خجالت دارم میگم براشون جزاب هستید به عنوان یه شخصی که تازه وارد زندگیشون شدید برق میزنید ولی عده ای قدر نمیدونن و نمیدونن عروس جایگاهش بالاست و نباید بهش به چشم شیطونی نگاه کرد درسته برادر شوهرتون بهتون محرم هست ولی اون هم جایگاه خودشو نمیدونه و حد خودشو نمیدونه پس بهترین کار اینکه سرتونو بندازید پایین یا مشغول گوشی یا تلوزیون باشید یا اینکه از شوهرتون بخاید تا باهاش حرف بزنه تا مراقب رفتارش باشه و شمارا ازار نده 

آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست 

برادر شوهر محرم نیست.از لحاظ شرعی

اما حس خود آدم ی حس برادر گونه است بهش 

شاید طرز رفتارش همینه زل میزنه

اگر مورد خاصی بود،بالاخره غیر از شما چند نفر دیگه ای که میبینن تذکر میدن

اگر تونستم کمکی بهتون کنم،لطفا برای سلامتی امام زمان(عج)دعا کنید.
من دلم میخواد مثل خواهر برادر باشیم

نفهمیدم چند سالشه ، ولی برادر شوهر به شرط اینکه ادم نرمالی باشه میتونه دوست خوبی باشه 

واعظان کاین جلوه در محراب و منبر میکنند چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند