2777
2789

😅

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🫃🫃🫃

وای من ایموجی رو تا حالا ندیده بودم😂😂

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
وای من ایموجی رو تا حالا ندیده بودم😂😂

جدی؟ حالا یه مرده سیبیلو که تور و لباس عروس تنشه هم هست الان پیداش نکردم ولی این یکی بیشتر بهشون میاد

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

سلام سارا جونخوبین عزیزم؟وقتتون بخیر باشهخسته ی خونه تکونیا نباشین😂❤️یه موضوعی هست که خیلی ذهنم درگ ...

سلام عزیزم قربونت

آره حتما چرا که نه😘😘

سلام عزیزم قربونتآره حتما چرا که نه😘😘

حقیقتش یه چند وقتیه بدجور دلم برای یه نفری تنگ شده(پسره)

طوری که واقعا له له میزنم برای دیدنش و تو خیابون همش چشم چشم میکنم که شاید ببینمش

خیلی دوست دارم یه روز برم ببینمش،یعنی شبانه روزم تو فکرشم.

از طرفی برای اینکه برم ببینمش هم باید غرکرمو بذارم زیر پام

هم خجالت میکشم چون اخرین باری که باهاش صحبت کردم یه تذکر اخلاقی بهش دادم(البته که استقبال کرد و خوشحال شد و ناراحتی پیش نیومد و جنبشو داشت) و چون ازش کوچیکترم و بهش تذکر دادم خجالت میکشم که تو چشماش نگاه کنم

از طرفی واقعا دیگه مغزم کار نمیکنه انقدر که تو فکرشم

به نظر شما برم ببینمش بخاطر دل خودم؟

حقیقتش یه چند وقتیه بدجور دلم برای یه نفری تنگ شده(پسره)طوری که واقعا له له میزنم برای دیدنش و تو خی ...

همونیه که گفتی دوستش داری ولی اون نمیدونه؟

سلام عزیزم قربونتآره حتما چرا که نه😘😘

البته که این اقا کلا حافظش خوب نیست و منو عددی حساب نمیکنه که حرفای منو یادش باشه و اگر ببینمش کلا خیلی چیزی از گذشته یادش نیست که حالا بخواد به روم بیاره یا هرچی و کلا با جنبه و خوش برخورده

از طرفی واقعا من هیچی نیستم تو زندگیش و ایگنور میکنه منو

ولی واقعا تک تک سلولام درگیر دلتنگیشه