2777
2789

بابای من اینجوری عه‌ که هیچوقت تلاش نکرد من و خواهرم زندگی بهتری داشته باشیم

پرتوقع‌ هم بود

من عصبی میشدم‌ خودشو خانواده شو به فحش میبستم‌

ولی بعد معذرت خواستم که فقط ناراحت نباشه

شرایط هنوز همونه

عااااااای،من علیه‌ گرایلیمه،شما‌ مره‌ نشناسنی

عزیزم اگر واقعا بد بود دلت براش نمیسوخت

تروما هام نمی زاره افسردگی دارم سرش خالی کردم اونقدر خودخواه که فکر کردم حال من خوب نیست باید مقصر این وضعییتم هم حالش خوب نباشه غذا نخورده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شایدم من نبخشمش خدا اگه عادل بود هزار بار ازش کمک خواستم این کینه ها رو فراموش کنم

سلام گلم واقعا حق داری 

کاملا درسته خیلی از پدر ها خوب نیستن 

منم پدرم اصلا برام پدری نکرد بخاطر این موضوع سالها باهاش قهر بودم اما الان دیگه اثری از اون دلخوری ها نیست فراموش کردم و بخشیدم 

زمان همه چیز رو حل میکنه 

سعی کن اروم باشی و استراحت کنی همه چیز درست میشه گلم

من فقط حسرت بقیه رابطه دختر پدری خورم فقط من

شاید کسی باشه ک حسرت رابطه تو و بابات رو میخوره...عزیزم بزار یه مدت بگذره و خودت این رابطه رو تقویت کن...شاید بابات بلد نباشه..یه دختر امروزی هستی خووووووووودت باید محبت رو یاد بدی

سلام گلم واقعا حق داری کاملا درسته خیلی از پدر ها خوب نیستن منم پدرم اصلا برام پدری نکرد بخاطر این م ...

دیدی وقتی اطرافیانت اینو می دونن هی نمک می پاشن به دردت می رن پیشش باباهاشون می شینن نیازشون می کنه قربون صدقه شون می ره حالت بد نمی شه

دیدی وقتی اطرافیانت اینو می دونن هی نمک می پاشن به دردت می رن پیشش باباهاشون می شینن نیازشون می کنه ...

بله عزیزم در تمام مراحل زندگیم شاهدش بودم 

همیشه هم سعی کردم به روم نیارم ولی در خلوت چقدر برای خودم غصه میخوردم

منم حسرت یه پدر واقعی به دلم مونده

از پدر بودن اسمش و فقط به یدک می کشند...

میشه اسی و قضاوت نکنید؟ همه ی پدرا پدری نمی کنند

درخواست ندید ... درخواست ندید ... درخواست ندید ...ممنونم که رعایت می کنید و در خواست نمیدید 😮‍💨

اسی ی درصد فک کن دورازجان پدرت امشب طوریش بشه چطور تااخرعمر با عذاب وجدان و ناراحتی میتونی کنار بیای

قیافم ماشاءالله ،مغزم استغفرالله👍 دوس داشتم منشی مطب ی روانپزشک باشم بعد هرکسی میومد بهش میگفتم کثخل بشین تا نوبتت شه🫢😂 

آرزو ب دلم موند یبار بابام بغلم کنه یا صورتمو ببوسه. ب اسم حرمت و بلد نبودنش حسرت پدر دختری ب دلم مونده

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

اسی ی درصد فک کن دورازجان پدرت امشب طوریش بشه چطور تااخرعمر با عذاب وجدان و ناراحتی میتونی کنار بیای

من تا شش سالگی بخاطر کارشون و فرار از مسئولیت خونه مادر بزرگم زندگی کردم اون دوران تحمل کردم اینم تحمل می کنم