2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدترین درده مگه چی می خواستیم کمی دوستمون داشته باشن

نمیدونم چجوریه برا منکه دخترشم بلد نیس پس چجوری مامانم داره ۳۲ ساله باهاش زندگی میکنه

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

شایدم من نبخشمش خدا اگه عادل بود هزار بار ازش کمک خواستم این کینه ها رو فراموش کنم

با همین دو تا جمله راجع ب پدرت و خدا 

فهمیدم ، حالا حالا ها داری بکشی. دنیا بهت نشون میده 

ارومت میکنه

با همین دو تا جمله راجع ب پدرت و خدا فهمیدم ، حالا حالا ها داری بکشی. دنیا بهت نشون میده ارومت میکنه

اگه خدای منم مثل تو بی منطق باشه و فکر کنه هر پدر مادری مقدسن بزار نبخشه ولی بر عکس تو من به این امید نماز می خونم که درد منو می فهمه خودش بهم صبر می ده تا این دردا رو تحمل کنم

اگه خدای منم مثل تو بی منطق باشه و فکر کنه هر پدر مادری مقدسن بزار نبخشه ولی بر عکس تو من به این امی ...

نمازت هم نمیفهمی و میخونه 

به سمت پدرت چیز پرت کردی 

یعنی وقیحی

حالا تا صبح بشین سر سجاده

تا اخر عمر بگو الهی العفو

خدا نباید ببخشه

پدرته ک باید ببخشه

دیگه خود دانی و مابقی عمرت و سرنوشتت

نمازت هم نمیفهمی و میخونه به سمت پدرت چیز پرت کردی یعنی وقیحیحالا تا صبح بشین سر سجادهتا اخر عمر بگو ...

من از خدا طلب بخشش هم کنم برای پدرم نه خودم شما هم تو زندگی من نیستید پس قضاوت نکن 

مجبوره شایدم خودشم مثل اونه

نه فک نکنم

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣