2777
2789
دفین هیدرامین رو با هیدروکسیزین باهم نده اصلا به فاصله دو ساعته بده بالشش رو با زاویه ۳۰ درجه بذار ...

الان نشسته خابوندمش ميگم الان اين همه دارو دادم بهش حالش بد نشه خدايا ديوانه شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر نبوی میگن بخور چه سرد چه گرم 

برای سرفه های الرژیک سمه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
الان نشسته خابوندمش ميگم الان اين همه دارو دادم بهش حالش بد نشه خدايا ديوانه شدم

نه هیچی نمیشه نگران نباش . همشون خواب آوری دارن ممکنه یکم بیحال بشه نترس ولی سعی کن داروهاشو با فاصله بدی . 

اگه بیدار شد سرفه کرد سینش اذیت شد شیر گرم کن بده بخورا آب جوش و عسل هم عالیه 

من و دخترم الان دوماهه باهم سرماخوردیم

اما هنوز سرفه داریم

رفتم دکتر یسری دارو داد و ازمایش

و گفت هردو الرژیکه سرفه هاتون

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

من بچه بودم این مشکلو داشتم

البته بالا نمی اوردم اما طوری سرفه میکردم صداشو طبقات دیگه خیلی راحت میشنیدن.. با صداش کلاسمونو مختل میکردم

و هیچ دکتری دردمو تشخیص نمیداد همه میگفتن سالمه

اون موقع انقدرا الرژی باب نبود پزشکا سریع بگن

یه دکتر تشخیص الرژی داد و منو تا الان که بچه دارم از شر اون سرفه ها خلاص کرد

درمانش خیلی ساده بود چند دوره قرص حساسیت حالا دقیق یادم نیس اما فک کنم لوراتادین المانی بود

اما تاکید کرد که حتما المانی باشن وقتاییم که گیر نمی اوردم هندیشو میخوردم

دکتر گفت اگه خوب نشدم اسپری که خدا رو شکر بعد از چند دوره کلا از شر اون سرفه ها که قفسه سینه مو جا به جا میکرد خلاص شدم

ان شاالله گل دخترتون خیلی زود درمان شه

والا موندم تو حكمت خدا من ادم خوشگذرون سر ب هوا شيطون .وقتي حامله شدم همه ميگفتن تو چطوري ميخاي مادري كني خودمم ميترسيدم.حالا دارم ديوونه ميشم هنوزم كسي باور نميكنه اون ادم انقدر عوض بشه.واقن اين چه حسيه

من بچه بودم این مشکلو داشتم البته بالا نمی اوردم اما طوری سرفه میکردم صداشو طبقات دیگه خیلی راحت می ...

منم وقتي دخترم بستري شد تشخيص دادن ١/٥پدرم در اومد ي دكتر نميتونست بفهمه