زمین و زمان رو گشتم ولی کاری که بخوام ببرم تو خونه انجام بدم نهایتش ماهی چهارتومن بشه دستمزدش
شما بودین انجام میدادین؟
اونقدر هم ب این کار علاقه دارم ، وقتی انجام میدم عشق میکنم
کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
میگن پخت شیرینی موچی عالیه خلاق باشی مثلا شکل جوجه درست کنی. کیوته گرون میخرن کاش منم یاد بگیرم
تو آشپزی یک دست بدی دارم که نگو 😂😂
اگه نمیتونی بری بیرون سرکار به نظرم انجام بده چون علاقه هم داری
نه نمیتونم پسرم پنج سالشه جایی ندارم بذارمش
دوس دارم کنارش باشم تو خونه یه کاری انجام بدم
اره. چرا که نه؟ درسته کمه ولی همین که از مهارتی که یاد گرفتم تونستم درامد داشته باشم خوشحالم.
بعد هم مهم شروع کردنه. ممکنه اولش کم باشه ولی بعدها پیشرفت کردید و سفارش بیشتر گرفتید.
من باشم برای شروع هم که شده با استقبال بااااز میرم سراغش😂
🔴 یه بار یکی از همکلاسی هام از استادمون پرسید که به نظر شما مدیریت کردن (یا کلا هر چیز دیگه) به ذات و استعداده؟ استادمون گفت:« من اعتقاد دارم آدمی که خودش رو باور داشته باشه، به هر چیزی که میخواد میرسه.. » و این یکی از الهامبخش ترین جمله هایی بود که شنیدم. تکراریه ولی شاید چون از یه مرد بزرگ شنیدم. امیدوارم برای شما هم همینطور باشه 🧡
خیاطی هم کنارش یادبگیر. کم کم دستت پر شد میتونی مزون بزنی. حتی لباس عروس هم میتونی انجام بدی که دستم ...
اتفاقا تو فکرم هست که برم سراغش ولی الان نه برای سال دیگه
امسال زدم ب جواهر دوزی
سال دیگه خیاطی
ولی میترسم یاد نگیرم قبلا رفتم کلاساش رو نصفه ول کردم
اره. چرا که نه؟ درسته کمه ولی همین که از مهارتی که یاد گرفتم تونستم درامد داشته باشم خوشحالم. بعد هم ...
اتفاقا با خودم میگم برای شروع خوبه ولی باز یاد دستمزد کمش میفتم اعصابم بهم میریزه
میگم حداقل اینا رو عکس بگیرم بعنوان سابقه و نمونه کار