2777
2789

راستی اگه زیاد مریض میشه و گوش و گلوش زیاد عفونت میکنه از نظر لوزه سوم بررسیش کن

چندین مورد دیدم بچه زیاد دچار عفونت میشده متخصص اطفال که تحت نظر بودن متوجه نمیشدن

کلی دردسر کشیدن تا متوجه این موضوع شدن

البته اگه فقط سرفه اس که همون الرژیه

اما اگه زیاد عفونت گوش و گلو داره میگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی اگه زیاد مریض میشه و گوش و گلوش زیاد عفونت میکنه از نظر لوزه سوم بررسیش کن چندین مورد دیدم بچ ...

وقتي بستري شد چكاب كامل شد .الرژيه.قبلن فاجعه بود الان با واكسن خيلي بهتره امشب بعد مدتها اينجوري شده

شربت بنفشه بگیر از داروخانه بهش بده هر هشت ساعت یه قاشق مربا خوری عالیه برای سرفه بچه معجزه میکنه 

ساکت که میشینی میذارن پای جواب نداشتنت عمرا اگه بفهمن که داری جون میکنی تا حرمت ها رو نگه داری
دود و گرد و خاک برای الرژی سمه که ماشالله الان وفور نعمت دارن

اره لعنتي واقن دلم كباب ميشه براي بچه هامون بعضي وقتا ميگم چه خيانتي كردم اوردمش تو اين گند دوني.شكر خدا .ولي اين حق بچه هاي ما نيست

نگران نباش من ملکه الرژی ها هستم

البته خدا روشکر سرفه ام درمان شد و تا سال ها کلا الرژیم خاموش بود نزدیک کنکور در اثر استرس درسی الرژی خاموشم به نوع دیگه توی ابرو و موهام شروع شد

بعدش بخاطر دود تهران چشمام درگیر شد

از اونجا که استرس برای الرژی سمه

بعد بارداری و زایمان در اثر استرس بچه داری گوشم درگیر شد..

استرس و عوامل محیطی مث خاک و دود عاملای مهمی بودن