2777
2789
عنوان

مادر شوهر

170 بازدید | 13 پست

از مادر شوهرم خسته شدم ، همش غر میزنه سرم ، با لحنی که ناراحت میشم واقعا ، باهاشون یجا زندگی میکنیم و در ضمن تازه عروسم ، وقتی میرم پیش شوهرم بهش میگم مادرت اینجور اونجور انقدر تخس میشع تو روم و قهر میکنه ، حتی نمیزاره حرفمو بگم ، چخبره اخه ، هر تصمیمی ک تو این خونه کرفته میشه فقط مادر شوهرم میگیره با شوهرم ، به منم هیچی نمیگن ، همش خودشون تصمیمات رو میگیرن ، همش هم تیکه میندازن روم ، صد بار گفتم بهش جلو کسی بهم تیکه میندازه و وقتی یه چیز خیلی کوچیکی بهش میگم ناراحت میشه ، نمیدونم چشه فقط ، همش فقط دلم مرگ میخاد و نه هیچ.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال ماهم برعکس زن داداشم اینطوریه ابرو نذاشته هیچ جا با پوشیدن و حرف زدن تازه داداشم تکون هم نمیخوره برخلاف شوهر شما

بخدا بهترین کار اینه عروس گرفتی یه لگد بزنی بندازی بیرون هم تو راحت بشی هم اونا 

توام جدا شو خونتو جدا کن تف تو زندگی که دوتا خونواده یه جایی باشن تف توششششششش 

محلش نزار مرد فقط منتظر یه نقطه ضعفه واسه تو برادر شوهرم میگه سگ وقتی تورونشناسه واق واق میکنه وقتی بشناسه کاریت نداره شانل مادرشم میشه همیشه بی دلیل پاچه منو میگیره خدا لعنت کنه اول بابام بعد شوهرم بعد مادرش 

ولا بخدا دلم خونه 

خودشون شلختن ، منم چون فکر میکنم اون صاحبخونه اس ، تمیز میکنم ولی نه به اون صورت 

خودش هیچی نمیکنه و صبح تا شب هی بهم غر میزنه 

نمیزاره بشینم همش میگه اینو بکن و اونو بیار ، خیلی اذیت میکنه ، اصلا تا وقتی اینجام نمیدونم چی میکنم ، سر در گمم💔

اسی جان منظور بدی نداشتمخواستم پاک کنم ولی همش ارور میدمبیشتر دلم به حال شرایط بدت سوختحق داری ولی د ...

نه عزیزم راست میگی اخه ، واقعا هم بچم و خیلی سادم سنی ندارم ۱۷ سالمه و اینکه اصلا سیاست ندارم ولی اونا همشون زرنگننننن ، یعنی مادر شوهرم خوب بلده جلو پسرش چطور خوردم کنه و شوهرم با نگاه که پوز خند همراهشه اشاره کنه بهم 

نه عزیزم راست میگی اخه ، واقعا هم بچم و خیلی سادم سنی ندارم ۱۷ سالمه و اینکه اصلا سیاست ندارم ولی او ...

مسیر سختی در پیش داری

یه پیج هست اسمش راه زن هست،با پیج های زرد اینستاگرام خیلی فرق داره

اگر دوست داری یه سر بزن و هایلایت هاشو با دقت بخون

برای من خیلی موثر بود

۱۷سالته شوهرت چند سالشه؟

مستقل شو و زیاد ب حرفا و حرکاتش توجه نکن بعدم جلو شوهرت اصلان شکایت مادرشو نکن درکل مادرشه ناراحت میشع و بینتون قهر و ناراحتی پیش میاد جداشو و خواهشن تا وقتی جدانشدیدبچه نیار واینکه یعنی تویک خونه زندگی میکنید؟

تا وقتی خداهست ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشود:)❤️🍃