2777
2789
ممنونم

خواهش می کنم.

🧡🧡🧡

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام خوبین..ببخشید شما از اون هم زبونتون خبری ندارین؟؟خیلی وقته ندیدمش داخل سایت اتفاقی افتاده براش

سلام

خوبم مرسی💓

اگه کاربری مانشت منظورته نه  مدتیه خبری ندارم

چراااا؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینو نمیشه به همه تعمیم داد، خیلیا بخاطر دل خودشون همچین پوششی دارن چه ما دوس داشته باشیم چه نداشته باشیم البته با حرف شمام یخورده موافقم بعضیام صرفا بخاطر نخ دادن همچین پوششی دارن

اینو نمیشه به همه تعمیم داد، خیلیا بخاطر دل خودشون همچین پوششی دارن چه ما دوس داشته باشیم چه نداشته ...

معذرت میخوام اینو میگم بخدا طرف ی لباسی میپوشه ادم خجالت میکشه سرشو بالا بگیره دیگه نمیدونم چجور روشون میشه باهمچین پوششی میان بیرون خب میبینی یکی میبینه دیگه تحریک میشه باعث میشه ک یجور خودشوازش نجات بده دست ب کارایی ک نباید بزنه رو میزنه

ی کارایی باهام کردن هم خونام ک هفت پشت غریبه ها جیگرشون کباب شد کاربر اقام 

معذرت میخوام اینو میگم بخدا طرف ی لباسی میپوشه ادم خجالت میکشه سرشو بالا بگیره دیگه نمیدونم چجور روش ...

حرف شما درسته، ولی شما هم جنس خودتونو بهتر میشناسید گفتم که نود درصدشون.... 

[QUOTE=385958628]خلاصه نصیحت برادرانه بکنم خیلی مراقب باشین و تا کاره واجبم نداشتین سعی کنین اینجا نیایین واقعا اطراف ...[/QUOTEممنونم از نصحیتت ولی من ولی درک من از محیط اطرافم وآدماش بیشتر از اون چیزیه که شما راجب خانوما فکر میکنید