2777
2789
عنوان

مهریه قسطی بیاید کمک

316 بازدید | 31 پست

خانوما شوهر دوستم نیسان داره درآمدش ماهی چهل پنجاه تومنه مال و املاک هیچی جز ماشین نداره مهریه اش ۳۱۴تا سکه اس دوستم چقدر هر ماه بهش میدن

یا سالی چند تا 

پیش پرداخت هم باید بده شوهرش ؟

:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه روش کار نمیکنه ینی وسیله کارش نیست نیسان قابل توقیفه شغلشون چیه؟کارمند؟یا ازاد

باهاش کار می‌کنه جواز قصابی هم داره ولی با اون فکنم کار نمیکنه بار جا به جا می‌کنه شغلش اینه دیگه هیچ کاره نیست همین نیسان رو دارع

:)

نه دوستم میخواد طلاق بگیره اول

دوستت بخواد طلاق بگیره باید مهریشو ببخشه چون اصلا به این راحتی نیست مهریه بگیری و طلاق شوهره هم مهریه میده طلاق نمی‌ده 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍