2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 85571 بازدید | 3734 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من فکر نمیکنم مشکل خاصی داشته باشید، رحم طبیعی، صخامت رحمت هم خوبه، هر دو تا تخمدان طبیعی و تخمدان راستت شاید  کیست کوچیک باشه یه سری رسوب کلسیوم نشون داده و گفتن که باید بیشتر بررسی بشه، و orad3 فکر کنم یعنی به احتمال ۹۵٪ خوش خیمه، جای زخم هست توی رحمتون که احتمالا واسه سزارین قبلی بوده. اسکار فیبروژنتیک همون بافت زخمه که سفتر از بافت اطراف، جون اونجا رو قبلا بریده اند جای سزارین بعد از جراحی. 

این نظر منه، ولی خودت میبری نشون میده به متخصص چون من فقط از روش خوندم برات، متخصص نظر درست میده.

ببخشید چیشد شما انتقال دادید؟ براتون گرفت؟

بچه ها من امروز رفتم اسکن، گفتند ضخامتش خوبه، ۹ میلیمتر بود، یه خطی.

انتقال هم قرار شد روز دوشنبه باشه، از فردا شیاف واژینال پروژسترون رو هم باید استفاده کنم.

۱۰ روز دیگه هم باید تو خونه خودم تست بدم گویا، گفتن نیمخواد آزمایش خون بدی. ولی من خودم میرم پزشک خانواده اگه تو خونه تست ام مثبت شد، برم عددش رو‌ببینم.

بچه ها من امروز رفتم اسکن، گفتند ضخامتش خوبه، ۹ میلیمتر بود، یه خطی.انتقال هم قرار شد روز دوشنبه باش ...

عزیزم منم شنبه تاریخ انتقال بهم داده 

از دیروز امپولا رو شروع کردم‌

بچه ها من امروز رفتم اسکن، گفتند ضخامتش خوبه، ۹ میلیمتر بود، یه خطی.انتقال هم قرار شد روز دوشنبه باش ...

ببخشید عزیزم در کل روند ای وی اف خیلی سخته؟ می ارزه برای تایین جنسیت ای وی اف کرد؟ یا خیلی روند سختی داره؟ 

ببخشید عزیزم در کل روند ای وی اف خیلی سخته؟ می ارزه برای تایین جنسیت ای وی اف کرد؟ یا خیلی روند سختی ...

نمیارزه اصلا ابدا تا مجبورنباشی

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید