2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 88182 بازدید | 3817 پست
@جیگرررر‍ دخترا من دو سه روزه درد کمر دارم میگیره ول میکنه ولی الان نیم ساعت ده درد و کمر درد دارم ش ...

فک کنم مثبتی انشالله

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@جیگرررر‍ دخترا من دو سه روزه درد کمر دارم میگیره ول میکنه ولی الان نیم ساعت ده درد و کمر درد دارم ش ...

میتونه علائم مثبت شدن باشه منم کمر درد داشتم لک ندیدی ؟

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
[QUOTE=398852486]ممنونم کامل جواب دادی بعد هر بار دیدن خون میرفتی سونو ؟ یا همون موقع که دکتر میگفت ...

سلام عزیزم تا کی باید دو امپول زد؟ اصن تا کی باید پروژسترون چه بصورت شیاف یا تزریقی استفاده کنیم ؟ دکتر شما مهرنوش امیری هس ؟ چون ندیدم دکترای دیگه انقد دوز بالای پروژسترون بدم و شنیدم باید کم کم قطعش کرد درسته ؟ 

میتونه علائم مثبت شدن باشه منم کمر درد داشتم لک ندیدی ؟

فکر نکنم مثبت باشه 

چند روزه درد پریودی دارم دیشب خیلی شدید تر بود و اینکه ببخشیدا ولی دیروز عقلم از دست دادم بی بی چک زدم منفی شد 😔😔

فکر نکنم مثبت باشه چند روزه درد پریودی دارم دیشب خیلی شدید تر بود و اینکه ببخشیدا ولی دیروز عقلم از ...

ناراحت نباش تو هر کار خدا یه حکمتی هست اگه مصلحت باشه میگیره امرو  روز چندمته ؟

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فکر نکنم مثبت باشه چند روزه درد پریودی دارم دیشب خیلی شدید تر بود و اینکه ببخشیدا ولی دیروز عقلم از ...

سلام عزیزم،  تا جایی که من میدونم وقتی پروژسترون مصرف میکنیم پریود نمیشیم، بعد از قطعش چند روز دیگه پریود میشیم. 

منم خیلی رفتم این ور و اونور. خوندم، داشتن یا نداشتن علایم نمیتونه بگه که شما باردار هستین یا نه. حالا در مورد لکه بینی نمیدونم، چون حس میکنم نشونه خوبیه. 

شما دکترت کی بود؟ مشکلتون چی بود یادم رفته. 

سلام عزیزم تا کی باید دو امپول زد؟ اصن تا کی باید پروژسترون چه بصورت شیاف یا تزریقی استفاده کنیم ؟ د ...

به شما هم شیاف دادن هم آمپول، یعنی هم شیاف میذاری روزی دوبار هو امپول میزنی روزی دو بار؟

سلام عزیزم، تا جایی که من میدونم وقتی پروژسترون مصرف میکنیم پریود نمیشیم، بعد از قطعش چند روز دیگه ...

اره میدونم الان پریود نمیشم ولی چند روزه دردش دارم شدید 

انتقال قبلی داروها که قطع شد چهار روز بعش پریود شدم 

به شما هم شیاف دادن هم آمپول، یعنی هم شیاف میذاری روزی دوبار هو امپول میزنی روزی دو بار؟

عزیزم من چون لک دیدم مهرنوش امیری گفتن روزی دو امپول با هم و سه تا شیاف 

وگرنه قبلش فقط روزی یک امپول بود شیاف هم نداشتم 

هفته قبل هم خونریزی کردم برا همین گفت فعلا همین روال رو ادامه بده 

ولی عوارضش زیاده تهوع و گیجی مخصوصا