2777
2789

من دوماه که انجام دادم 

من موهای پری دارم 

الان موهام نرم شده 

اما حجمش کم شده 

نمیدونم یعنی ریزش داشته یا نه 

بعد حمام که سشوار میکشم بعد شونه میکنم یکم میریزه به اندازه ۵۰ تا تارمو بیشتر هم موهای کوچیک انتهای موهام میریزه موی بلند کم میریزه 

این حالت که حس کم شده خیلی بم استر میده میگم نکنه ریخته و من دقت نکردم 

الان دوست دارم اثرش بره با شامپو معمولی سرمو میشورم که اثرش بره خیلی استرس دارم میشه راهنماییم کنید 

ایا اونایی که انجام دادن موهاشون کم حجمتر شده 

مو ریزش میگیره به خاطر چربی کف سر

کف سرتو با شامپوی معمولی بشور ۲ روز در هفته

اسکراب کف سر هم بزن

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان مپهامو شون کردم نگاه مردم یه دو سه تا تار کوچیک افتاد من اخساس میکنم اون اوایل قطعا بیشتر موهام ریخته شده 

استرس بم میده به خاطر همین این قضیه

اره میشه قطعا حالا نگرانم دوست دارم اثرش بره

خواهر منم پروتئین کرد فکر کرد با کراتین حالا خیلی فرق داره ممکنه بخاطر اسمش ریزش نگیره بهترین سالن تهران و کلی هم پول داد آخرش هم موهاش ریخت .الان من نهایت اتو میکشم کجا حجم موهام کم میشه!!البته موهام صافه خودش ولی خب پایینش به موج افتاده

شما انجام دادید اینطوری بودید

من کراتین کردم تا ده روز حس بد داشتم انگار موهام چسبیده ب کف سرم و اینا همون حس کم شدن 

ریختن هم طبیعی مثل جوری که شما میگین می‌ریزه ریزش نداره

مسلمون نیستم اما اعتقادات خودمو دارم پس اگه در این رابطه موافق نیستی ریپ نزن~

من کراتین کردم تا ده روز حس بد داشتم انگار موهام چسبیده ب کف سرم و اینا همون حس کم شدن ریختن هم طبیع ...

یعنی بعد از حمام شانه میکنید بعد سشوار اصلا نمیریزه؟؟مگه میشه من بیشتر اون موقع میریزه 

وگرنه در حالت عادی با برس معمولی نه شاید در حد چند تا مو کوچیک