2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 89086 بازدید | 3857 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان ،منم رفتم دکتر و گفت باید ای وی اف بشم ، فعلا چند تا دارو داده و گفته اول تا سوم پریودم ...

سلام عزیزم‌

خوش اومدی به جمع ما. امیدوارم این راه‌هموار باشه برات.

دوست داری شرایطت‌رو‌بگی؟ مشکلتون چی بوده.

سلام عزیزم‌خوش اومدی به جمع ما. امیدوارم این راه‌هموار باشه برات.دوست داری شرایطت‌رو‌بگی؟ مشکلتون چی ...

مرسی عزیزم ، والا من ۴ ساله ازدواج کردم همسرم شدیداً مخالف بچه بود و همیشه خیلی قاطع مخالفت می‌کرد ، تا اینکه ماه پیش خیلی بهش گفتم که من نمیتونم بی خیال حس مادرانم بشم ، اونجا اعتراف کرد که آنقدر از بچه بدش میومده قبل ازدواج پنهانی از من وازکتومی کرده ، اول به فکر بهزیستی افتادم ولی بعد که سرچ کردم دیدم اگر من ای وی اف بشم میتونن از همسرم اسپرم بگیرن ، دیگه رفتم دکتر رو فعلا چند تا تقویتی نوشته تا آخر این ماه که روز اول پریودمع، برام دعا کنید خدا واسم سختش نکنه ، الان شوهرم هم خیلی خوشحاله اصلا عاشق بچه شده هنوز نیومده ، شاید باورتون نشه ولی انگار یه دعای سفت و محکم برای شوهرم نوشته بودن که الان باطل شده ، کلا عوض شده 

سلام مامانا 

روز چهاردهم بعد انتقال ازمایش خون بدم خوبه ؟ 

دکتر گفت پونزدهم و هفدهم بده ولی دیگه خودش هفدهم تا سه روز بعدش مطب نیس ، 

میخوام چهاردهم بدم ان شالله مثبت شدم شانزدهم تکرار کنم 

سلام دوستان متاسفانه من به خاطر سهل انگاری دکترم که همش سرکلاژ به تعویق مینداخت و منو میفرستاد سونو سرویکس ۲۴ شهریور  تو ۱۹ هفته یه دفعه ایی دهانه رحمم باز شد و دوقلوهام از دست دادم.حالم زیاد خوب نیست و هنوز نتونستم کنار بیام.و چهارشنبه دوباره همسرم میره پیش دکترش تا دارو براش شروع کنه.خودمم چون کورتاژ شدم گفتن ۳ ماه بعد برم از آذر دوبار میرم.لطفا برام دعا کنید بتونم فراموش کنم.

سلام دوستان متاسفانه من به خاطر سهل انگاری دکترم که همش سرکلاژ به تعویق مینداخت و منو میفرستاد سونو ...

ای جانممم عزیزم الههیی، دلم باهاته

از راه دور بغلت میکنم عزیزم، لطفا قوی تر برگرد به خاطر خودت و ما

سلام دوستان متاسفانه من به خاطر سهل انگاری دکترم که همش سرکلاژ به تعویق مینداخت و منو میفرستاد سونو ...

سلام عزیزم.. خیلی ناراحت شدم.

تنت سلامت، خدا کمکت کنه ان شاء الله زود زود دامنت سبز بشه و جاشون پر بشه ❤️

🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺موهای تنم راست شد دختر،وااای از دست دکترت😡😤😤😤😤😡😡😡چقدررر بی فکر .اعصابم خرد شد،خب بگو کسی که با آی اف باردار میشه اونم دوقلو چرا ریسک کردی و سرکلاژ نکردی از خدا بیخبر.بمیرم برا دلت🥺🥺🥺🥺

فلسطین بزرگترین آزمون خدا از بشریت 

سلام دوستان منم امروز دهم انتقالمه،دعاکننین برام🙏❤️

عزیز دلم، انشالله که مثبت بشی، بیای ما رو هم خوشحال کنی

پر از انرژی خوب برات میفرستم، هر چه پیش آید خوش آید 🥰

عزیز دلم، انشالله که مثبت بشی، بیای ما رو هم خوشحال کنیپر از انرژی خوب برات میفرستم، هر چه پیش آید خ ...

دورتون بگردم الهی همه دامن شون سبز بشه و طعم مادر شدن رو بچشن بحق آبروی فاطمه زهرا 🙏