سلام من امروز چهارمین روز هس که عمل پی آر کی کردم دیدم خیلی تاره چه نزدیک چه دور اونایی که عمل کردن تو رو خدا بگین طبیعیه شنبه لنز پانسمان رو بر میدارم بعد در آوردن لنز پانسمان دید چه طور میشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سختمه تایپ کنم شماره چشمم یک و نیم با یکی از چشمام 25 صدم استیگمات دکتر منوچهر برات اهواز عمل کردم هزینه اش 30 ملیون شد با عکس هم یک ملیون و هشتصذ دکتر عکسام رو دید دیگه همون پی آر کی کرد چون شماره چشمم زیاد ویس
شماره چشمت چند بود؟ چه تكنيكي عمل كردين؟ دكترت كي بود؟ پيگيري نكردين؟ببخشيد سوالات زياد شد
فرشید محمدی بیمارستان فوق تخصصی چشم افتاب تهران، چرا خیلی رفتم هیچ کدوم جواب نمیدن میگن وسواسی ، دکتر خودمم میگه عمل زیباییه نمیومدی عمل کنی گفتم والا من درمان نگاهش کردم ، چشمم سه و سه و نیم بود ، عمل لازک یا prk
فرشید محمدی بیمارستان فوق تخصصی چشم افتاب تهران، چرا خیلی رفتم هیچ کدوم جواب نمیدن میگن وسواسی ، دکت ...
ببين مشكلت رو از چت جي پي تي بپرس خيلي كمكت ميكنه مثلا من برات پرسيدم گفت احتمال اينكه تو شب مردمكت بيشتر از قسمتي از قرنيه ات كه برش خورده باز ميشه يكي از راهكارهاش استفاده از عينك شب بود