2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 53344 بازدید | 2940 پست
اخرین امپول، امپول زیر جلدی آزاد سازی که بعذش تا ۳۶ بعد از اون باید پانکچر بشین.

سلام عزیزم صبحتون بخیر

بنظرتون این یه هفته آخر چیا بخورم که مفید باشه برای پانکچر؟ من متاسفانه سرمای بدی هم خوردم دکتر بهم آنتی ببوتیک داده ۳ ۴ تا دونه بخورم. الان همش دارم عسل و گردو و مغزیجات و شیر کم چرب و پروتئین فراوون میخورم بیشتر. مکمل هم امگا۳ دو روز درمیون، ویتامین دی و زینک میخورم.

سلام به همگی امیدوارم خوب باشید ببخشید بچه ها من هفته دیگه انتقال دارم بهترین کارایی که میشه این توی ...

چیزی که خیلی مهمه نداشتن استرسه .من خیلی تنفس شکمی انجام می‌دادم و یه سری ورزش‌ها که خونرسانی به لگن رو زیاد میکنه .

دو سه روز قبل از انتقال آب و نشاسته خوردم تا دو سه روز بعد از انتقال شیر سویا هم هر روز میخوردم و صبح انتقال یه صبحانه پرکالری (کله پاچه) خوردم ولی در نهایت حس و حال خودتون مهمه من خیلی مطمئن بودم مثبت میشم و خداروشکر مثبت شدم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام روزتون بخیردیروز پانکچر شدم.. چکار کنم هایپر نشم؟و یبوست نگیرم.. شکمم کار نکرده نگرانم.. و میتر ...

مبارکه، چند تا تخمک شد؟

ببین خودشون میگن پروایین بخورین مثل تخم مرغ … و چیزای شور

آب فراوان بخور

سبزیجات، کرفس که فیبر داره واسه یبوست خوبه

و آلو اینا واسه یبوسط خوبه

چیزی که خیلی مهمه نداشتن استرسه .من خیلی تنفس شکمی انجام می‌دادم و یه سری ورزش‌ها که خونرسانی به لگن ...

ممنونم ازت🙏🏻بله واقعا نداشتن استرس مهمترین فاکتوره

شما هم از استرادیول حالت تهوع داشتید؟ من خیلی اذیتم با اینکه امپولشو میزنم ولی عین حامله ها حالت تهوع دارم

سلام دوستان، دو روز وقت گذاشتم از اول تاپیک تا آخرو خوندم

تبریک میگم به همه ی اونایی که مادر شدن و کلمه ی زیبای مثبت جواب تستشون شد. از ته دلم آرزوی صبوری دارم برای اونایی که انتقال‌دهنده منفی بوده.

شرح بارداری من شاهنامه اس

ولی بعد از ۶ تا بارداری طبیعی در اولین اقدام که دوتاش دو قلوی ناموفق بوده

دوتا پسر دارم

و دوتا بارداری خارج از رحم

تصمیم به آی وی اف گرفتم

چون توی خارج از رحم دوم لوله ی سمت راستمو برداشتن و گویا لوله ی فعالم همون راست بوده چون با چپ خیلی فولیکول بالغ ندارم و چند دوره ای که داروی تحریک خوردم و فولیکول بالغ توی چپ دیده شد ولی بارداری اتفاق نیفتاد بعد از ۱/۵سال. حالا چون سنم ۳۶ ساله و خیلی فرصت ندارم میخوام ای وی اف کنم. حالا منی که اوضاعم در کل خوبه و شوهرم مشکلی نداره منم باید برای آی وی اف همینقدر دارو و آمپول استفاده کنم؟

مبارکه، چند تا تخمک شد؟ببین خودشون میگن پروایین بخورین مثل تخم مرغ … و چیزای شورآب فراوان بخورسبزیجا ...

ممنونم عزیزم.. بیهوش بودم وقتی هم بهشوش اومدم نگفتن.. حساسیت دارویی داشتم و کهیر و قرمزی ریختم بیرون..دیگ کسی:یادش نبود بره برام بپرسه..گفتن بهت زنگ میزنیم

خدایا به بزرگیت قسم میدم به رحمان بودنت قسم میدم 

با لاکسی ژل فرق داره؟داروخونه لاکسی ژل گذاشت..‌

سلام عزیزم تخم شربتی بخور قشنگ روون میکنه نترس اسهال نمیشی فقط نرم میشه و هر روز میری سرویس یه ۲ قاشق شب خیس کن صبح بخور و یکی هم‌شب قشنگ با یه لیوان آب حالتم بهم خورد میتونی آبلیمو و شکر گلاب هم بریزی 

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام دوستان، دو روز وقت گذاشتم از اول تاپیک تا آخرو خوندمتبریک میگم به همه ی اونایی که مادر شدن و کل ...

سلام عزیزم، خوش اومدی به تاپیک

باه فرقی نمیکنه داروهای تحریک تخمدان یکی هستند شبیه اونایی که میخوان تعیین جنسیت کنی هستی. تقریبا همه دارو ها یکی هستند با ادمهای دیگه.