2777
2789
عنوان

شنیدم میگن تو نی نی سایت چش خوردیم چطوری میشه کسی نمیشناسی چش بزنی😂

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 41 پست
نمیدونم چرا این پولدار رو که هر روز هزارتا عکس مسافرت و رستوران و کادو میذارن و کسی چشم نمیزنه ولی ت ...

برا منم سواله

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

منم برام سواله والا تو اینستامیان خودشون و خوشگل میکنن و عکسو فیلم بچه ها شون و میزارن روز به روز پولدارتر میشن فیلم های سفر خارج میزارن چشم نمیشن بعد اینجا یک چیزی مینویسی انرژی منفی میاد سمتت. 

البته که به نظرم تو اینستا دنبال کننده ها خودشون برای صاحب پست لوس میکنن همش ماشاالله اینا میزارن اونا چشم نمیشن😃😃🤭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم برام سواله والا تو اینستامیان خودشون و خوشگل میکنن و عکسو فیلم بچه ها شون و میزارن روز به روز پو ...

😂😂

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

نمیدونم چرا این پولدار رو که هر روز هزارتا عکس مسافرت و رستوران و کادو میذارن و کسی چشم نمیزنه ولی ت ...

حالا لزوما همیشه و همه کس و همه جا اتفاق نمیافته،من خودم اعتقادی ب چشم خوردن نداشتم اما بهم ثابت شد بخوایم علمی بگیم بقول دوستان انرژی منفی ،وقتی مبگن خوشبحالت و درواقع حسرت میخورن این انرژی برمیگرده به اون شخص

وقتی خورشید می‌درخشد، لذت ببر...اما وقتی ابرها آمدند هم برای خورشیدی که دیگر آنجا نیست گریه و زاری نکن!به جای این که انرژی خود را صرف گریه و ناله کنی، حالا از ابرها لذت ببر...و وقتی ابرها رفتند - و البته که می‌روند چون در این زندگی هیچ چیزی همیشگی نیست - آن وقت برای رفتن ابرها هم ناله نکن!پس هرچه که هست، با آن برقص و آواز بخوان... این راه هوشمندانه برای زندگی کردن است.هرچه که هست هست و هر چه که نیست نیست.

نی نی سایتی ها چه خطرناک شدن😐

ولی خودمم تعجب کردم ،

یه همسایه داریم هروز در خونشون تخم مرغ شکسته رو زمینه ینی تو کوچه رو ب گند کشیده هروز هربار دختراش و نوه هاش میان اینکارو میکنه ،خواستم چندبار بهش بگم تروخدا جمع کن خودتو کی میخواد شمارو چشم بزنه اخه😂

وقتی خورشید می‌درخشد، لذت ببر...اما وقتی ابرها آمدند هم برای خورشیدی که دیگر آنجا نیست گریه و زاری نکن!به جای این که انرژی خود را صرف گریه و ناله کنی، حالا از ابرها لذت ببر...و وقتی ابرها رفتند - و البته که می‌روند چون در این زندگی هیچ چیزی همیشگی نیست - آن وقت برای رفتن ابرها هم ناله نکن!پس هرچه که هست، با آن برقص و آواز بخوان... این راه هوشمندانه برای زندگی کردن است.هرچه که هست هست و هر چه که نیست نیست.

من باور میکنم چون تااینحا گفتم راضیم زندگیم یهو تغییر کرد همش دعوا بحث شد توبه کردم دیگه اینجا چیزی ...

ولی من سالهاست اینجا از زندگیم و همسرم حرف میزنم

هیییییچ اتفاقی نیوفتاده

شما برو ببین علت بداخلاق شدن همسرت چیه گلم

کاربری شانزدهم هستم😑کاربری برای خواهرم بوده البته پارسال هم باهاش تاپیک زده بودم…نی نی یار نترکون تورو خدا😐

منم برام سواله والا تو اینستامیان خودشون و خوشگل میکنن و عکسو فیلم بچه ها شون و میزارن روز به روز پو ...

ببین الان ظاهرزندگی منم ببینی کم از بلاگر نیس ولی درونی داغون میشه اوضاع خانواده طرف بلاگره براتولید محتوا جلو دوربین مجبوره خوش باشه فیلم بازی کنه 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
ببین الان ظاهرزندگی منم ببینی کم از بلاگر نیس ولی درونی داغون میشه اوضاع خانواده طرف بلاگره براتولید ...

عزیزم از اقوام نزدیک بلاگره بچه هاش دوقلو هستن اینقدر خوشگل هستن. بچه هاش اینقدر اروم هستن صداشون در نمیاد شوهرش برای زنش جون میده اصلا وضع مالی شون توپ هست اینقدر بهشون خوش میگذره البته کمکی هم داره بعد میگفت میخوام دوتا بچه ی دیگه هم بیارم. یک پستگذاشته بود چی بود همش میگفتین بچه داری سخته دوتا با هم پدرت درمیاد از کارهات میفتی اینا چیه انرژی منفی میدادین الان که من خوشم. به خدا از نزدیک تو زندگیشم شوهرش براش هلاک میشه اینقدر دوستشداره خواهر مادرش و مجبور کرده باید چند روز بچه هاشون و نگه دارن. نمیتونم بیشتر توضیح بدم. دقیق میشناسم

ببین مثلاً شما میری ۱۰ ۱۲ تا  النگو  می‌خری 

میای عکسشو میزاری تو سایت عمومی میگی خوشگله یا نه 

خب حالا این وسط شاید یه آدم نداری باشه که حسرت یه دونه النگو می‌خورده باشه ولی توانایی مالی نداره 

اینجا دیگه بحثه اون حسرته تو دله  

طرف پیش خودش میگه  چرا این داره من ندارم کاش منم پول داشتم مثله این خانمه دستمو پر طلا میکردم 

همین انرژی منفی و حسرته کاری به مجازی و دیدن ندیدن نداره

شما طراح لباسی؟در امدش خوبه؟از کجا باید شروع کرد؟

اره عزیزو میتونی بری اموزشگاه عزیزم خیلی بهتر از دانشگاهن

درامدش واقعا چیز کلی نیس از بد هست تا عالی

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️