2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 54278 بازدید | 2949 پست
انشاالله عزیزم ممنون💙شما وقتی خونریزی داشتی شیاف هم استفاده میکردی؟ واژینال یا مقعدی؟

اره عزیزم قبل خونریزی دو تا استفاده میکردم با یه آمپول

بعدش سه تا شیاف کرد با دو تا آمپول البته دو تا آمپولو فقط روز خونریزی

وقتی لک میشد یکی میزدم

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به منم همون ۳۰ درصد اینا رو گفت

والا منظورش رو نفهمیدم. ۳۰ درصد احتمال تخمک کشی؟ ولی حرف از Ivf زد در ادامه حرفش...

من دو سه ماه دیگه ۴۳ ساله میشم و با وجود سبک سالم زندگی و ورزش و... خیلی انتظار ندارم نتیجه عالی بگیرم.

شما چند سالتونه؟

والا منظورش رو نفهمیدم. ۳۰ درصد احتمال تخمک کشی؟ ولی حرف از Ivf زد در ادامه حرفش...من دو سه ماه دیگه ...

من ۳۸ سالمه، همین که سبک زندگیتون سالم بوده بی تاثیر نیست دیگه بقیه اش به ژنتیک خودتون بستگی داره

حتما نتیجه مطلوب میگیرین، تنها راهمون امیدواری هستش

من ۳۸ سالمه، همین که سبک زندگیتون سالم بوده بی تاثیر نیست دیگه بقیه اش به ژنتیک خودتون بستگی دارهحتم ...

انشالله

فعلا که تا شنبه باید صبر کنم که روز نهم سیکل هست و باید برم برای سونوگرافی. امیدوارم نتیجه خوب باشه.

انشاللهفعلا که تا شنبه باید صبر کنم که روز نهم سیکل هست و باید برم برای سونوگرافی. امیدوارم نتیجه خو ...

ما رو در جریان بذار، بهت انرژی مثبت میفرستیم. منم دارم روزشماری میکنم برای انتقالم، میافته مهرماه 😍

ما رو در جریان بذار، بهت انرژی مثبت میفرستیم. منم دارم روزشماری میکنم برای انتقالم، میافته مهرماه 😍

حتما عزیزم.

مطمینم دیگه بهار سال آینده نی نی هات تو بغلتن ایشالا :)

من وقتی 37 ساله بودم و یبارم 39 ساله، دکتر بهم گفت قصد ازدواج اگر فعلا نداری بیا برات تخمک هاتو فریز کنم. من اهمیت ندادم چون خیلی گرفتار شغلم بودم. امسال پیش اومد قسمت شد خیلی اتفاقی تصمیم گرفتم با کسی ازدواج کنم اما متاسفانه خیلی اتفاقی تیر ماه متوجه شدم سرطان سینه گرفتم. زندگی گاهی خیلی غیر قابل پیش بینی و تلخه. 

سریع جراحی کردم خدا رو شکر و نتیجه خوب بود اما تا 3 هفته دیگه باید شیمی درمانی کنم یه مدت و بعدش هم احتمال بارداریم خیلی کمه. واسه همین اورژانسی افتادم تو سیکل فریز کردن و این آخرین شانسمه.

سلام به همگی امیدوارم خوب باشید ببخشید بچه ها من هفته دیگه انتقال دارم بهترین کارایی که میشه این توی این هفته انجام بدم چیه؟ اندومترم دیروز روز ۱۲ ۸ و نیم بود و از دیروز آمپول استرادیول بهم دادن دکتر و روز ۲۰ سیکلم انتقالمه

حتما عزیزم.مطمینم دیگه بهار سال آینده نی نی هات تو بغلتن ایشالا :)من وقتی 37 ساله بودم و یبارم 39 سا ...

ممنونم 😍

میفهمت عزیزم، من مامانم هم سرطان سینه داشت ۷ سال پیش، ولی جراحی کرد و شیمی درمانی شد و حالش خوبه. کار خوبی میکنی فریز میکنی، بعدا هم اگه بخوای میتونی رحم یه نفر دیگه رو کمک بگیری.

امیدوارم زندگی قشنگیهاشو بیشتر بهت نشون بده، و با همسرت زندگی عاشقانه ای رو رقم بزنین عزیزم.

سلام به همگی امیدوارم خوب باشید ببخشید بچه ها من هفته دیگه انتقال دارم بهترین کارایی که میشه این توی ...

من تجربه انتقال ندارم ولی چیزی که میدونم اینه که کار خاصی نمیخواد کنی.

چای و قهوه که کافئین دارن قطع کن، پیاده روی برو حتما، آب فراوان بخور، سبزیجات بخور. میگن پاها رو هم گرم نگه داری خوبه. ویتامین هایی که دکتر بهت گفته رو بخور که احتمالا اسید فولیک حتما توشون هست، انار و لبو هم برای خونرسانی خوبه.

چند سالته؟ مشکلتون چی بود؟

ممنونم 😍میفهمت عزیزم، من مامانم هم سرطان سینه داشت ۷ سال پیش، ولی جراحی کرد و شیمی درمانی شد و حالش ...

مرسی دوست مهربونم.

چی بگم... فعلا که آنکولوژم گفت همه چی خوب پیش بره دو سال آینده بهم اجازه بارداری تحت نظر خودش رو میده. امیدوارم برای هممون سلامتی و دل خوشی باشه.

شما هم تهرانین؟

سلام بچه ها امیدوارم همگی خوب باشید. جواب سلفریم خیلیییی زود آماده شده، منم 17 روز دیگه تازه وقت دکتر دارم .. تا اون موقع طاقت ندارم. میشه ببینید که جنسیتشو درست متوجه شدم پسره؟