2777
2789

قنداق فرنگیش کوچیکش شده  یه پتو دورپیچ داشت اونم کوچیکش شد الان روش همین پتوگلبافت بندازم خوبه براشبا ک سرده؟

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه کلاه حتما بذار عادتش بده به کلاه

کلاه ک سرش میکنم.. ولی باده هوا سرده برااون میگم پتو‌گلیبافتم سرررر

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

کاپشن سرهمی بگیر بزار داخلشمن ی دونه سایز بزرگ خریده بودم از نوزادی میزاشتم داخلش پارسال هم یک سال ش ...

جدی  سایز چن بگیرم ک بدردش بخوره تایکسالگیش

رفتی سایزی بگیر ک دست و پاهاش داخل بمونه بیاد نیادسال بعد که تنش میکنی دست و پاش بیرون میاد

خخخ عزیزمم

رفتی سایزی بگیر ک دست و پاهاش داخل بمونه بیاد نیادسال بعد که تنش میکنی دست و پاش بیرون میاد

میشه عکس بدی ببینم ازکدوم کاپشنامنظورته جنسش..

کلاه ک سرش میکنم.. ولی باده هوا سرده برااون میگم پتو‌گلیبافتم سرررر

اره خب پتو هم لازمه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

من میخوام ارسال کنم نمیادبزن گوگل کاپشن سرهمیفقط سایز بزرگبگیر که سال بعدم بپوشه

باش عزیزم ممنون 

جنسش  ازاینا ک ضدابه ؟ یاازاون تدیا ..که نرم ومخملیه