2777
2789

ما اعصاب خودمونم نداریم.ی بی شرف ک خبر مرگش میاد کل نظم زندگیمون بهم میریزه مامانمم از ایناست ک بخاطر ابرو و این چرتو پرتا خیلی ب مهمون خدمت میکنهههه.

عمه نکبتم از دیشب اینجاست خبر مرگش رفته پی گردش و خرید الانم خبر مرگش پیداش میشه...

مامانمم ب ستوه اومده ولی بخاطر بابام و ابرو هیچی نمیگهه بهش میگم برقارو خاموش کن سرتو با ی دستمال ببند بگیر بخواب.

میگه زشته و این چرتو پرتا

درحالی که خودش دیشب از حرص اومدن عمم معدش عصبی شد و تا چند ساعت پیش ک عمم رفت درد میکرد.

عمه و فامیلای بابای من در پوست کلفتی و خریت و بی شرفی همتا ندارن اما خواهشا شما توروقرآن نرید جایی مهمونیییییی

از من طلبی نداری پس مراقب حرف زدنت باش😉سایت جای خالی کردن عقده و کمبود و خَلاهای شخصیت شما نیست🙌اگ جواب کامنتتو ندادم یعنی《جواب ابلهان خاموشیست》حکیم ابوعلی سینا💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها اومده یا خانوادگی؟

خبرمرگش تنها اومده پس فرداهم ننه بی همه چیزش میاد

از من طلبی نداری پس مراقب حرف زدنت باش😉سایت جای خالی کردن عقده و کمبود و خَلاهای شخصیت شما نیست🙌اگ جواب کامنتتو ندادم یعنی《جواب ابلهان خاموشیست》حکیم ابوعلی سینا💫

🫤🫤🫤🤌آدم همیشه باید بگم مهمون حبیب خداست که روزیش زیاد بشه این حرفا واقعا چیه

واییییی خدااااااااااااااا

مردشور این مدا حبیبای خدارو ببرن.ما حبیب خدا نخوایم باید کیو ببینیم

تنها راهش اینه که مادرت بگه میگرن دارم بره تو ی اتاق دیگه و خدمت نکنه ،شما هم برو تو اتاقت  میدونم چی میکشی ،از بس سرویس دادید روشونزیاد شده ،زیاد حرف نزنید و سر سنگین باشید 

بی محلش کنین بزاره بره دیگم زنگ زد بهانه بیارین کهنیستیم انقد اینکارو تکرارکنینتابه خودش بیاد

سرخود میاد کثافت.دیشب مامانم دیدش بنده خدا مامانم ماتش برد 

تنها راهش اینه که مادرت بگه میگرن دارم بره تو ی اتاق دیگه و خدمت نکنه ،شما هم برو تو اتاقت میدونم چ ...

میدونی دارم سکته میکنم.از حرص دارم خفه میشمممم

🫤🫤🫤🤌آدم همیشه باید بگم مهمون حبیب خداست که روزیش زیاد بشه این حرفا واقعا چیه

کی گفته ،میان کلی حرف و حدیث درست میکنن ،با خودشون ی تعدادم میارن بابا شاید طرف نتونه پذیرایی کنه ،چند روز موندن با ی شام یا ناهار فرق داره

تنها اومده یا خانوادگی؟

تنها

خبرمرگش تنها اومده پس فرداهم ننه بی همه چیزش میاد

باز حوبه تنهاست 

تو ظاهر نشون میدین ک خوشتون ازش نمیاد ؟ یا لبخند میزنین و حفظ ظاهر

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد