2777
2789
عنوان

چیکار کنیم دیگه هیچوقت مهمون نیاد خونموننننننن

| مشاهده متن کامل بحث + 1299 بازدید | 25 پست
سرخود میاد کثافت.دیشب مامانم دیدش بنده خدا مامانم ماتش برد

ازاون مهمون پر روهاست😒

آآآیییییی بدم میاد طوری نی

حالا که هستش خیلی دورو ورش نپلکین بفهمه حوصله ندارین منم باردارومریض بودم

ایلی برامون مهمون میومد 😒

باز حوبه تنهاست تو ظاهر نشون میدین ک خوشتون ازش نمیاد ؟ یا لبخند میزنین و حفظ ظاهر

من ک عین چی اخمام توهمه اصن باهاش حرف نمیزنم.ولی مامانم ظاهر سازی میکنه

از من طلبی نداری پس مراقب حرف زدنت باش😉سایت جای خالی کردن عقده و کمبود و خَلاهای شخصیت شما نیست🙌اگ جواب کامنتتو ندادم یعنی《جواب ابلهان خاموشیست》حکیم ابوعلی سینا💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازاون مهمون پر روهاست😒آآآیییییی بدم میاد طوری نیحالا که هستش خیلی دورو ورش نپلکین بفهمه حوصله نداری ...

انقدر پوست کلفتههههه انقدر رو دارهههههههه

از من طلبی نداری پس مراقب حرف زدنت باش😉سایت جای خالی کردن عقده و کمبود و خَلاهای شخصیت شما نیست🙌اگ جواب کامنتتو ندادم یعنی《جواب ابلهان خاموشیست》حکیم ابوعلی سینا💫

من ک عین چی اخمام توهمه اصن باهاش حرف نمیزنم.ولی مامانم ظاهر سازی میکنه

والا عقل نداره 

من خونه کسی برم اخماش تو هم باشه . سریعا محل و ترک میکنم

احتمالا خوشش میاد اذیتتون کنه

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
والا عقل نداره من خونه کسی برم اخماش تو هم باشه . سریعا محل و ترک میکنماحتمالا خوشش میاد اذیتتون کنه

هعی خداااااااا

زودتر بگذره فقط

انقدر پوست کلفتههههه انقدر رو دارهههههههه

میدونم چی میگی ولی به مامانت بگو مگه سرت دردنمیکنه برو استراحت کن 

دوباره مثل اون سری تاچندروز

حالت بدنشه ی بارم بگو فلانجا

دعوت بودیم نشد بریم انقده از

این حرفابزن شاید به خودش بیادهرچی ام پرزو باشه یه جو

غرور داره بی محلش کن