2777
2789

کوچولو هاتون راه میرن؟ یا به تنهایی بدون کمک وایسن رو پا؟؟ یا به شی و اشیا اشاره کنن و اینکه میتونن اسباب بازی هاشون رو تشخیص بدن مثلا ماشین کدوم توپ کدوم؟ لطفا ج بدید مهمه برام

دخترم بیست ماهشه ولی یک‌ سال و یک ماهش بود راه رفت آروم آروم وسیله هاش هم می‌شناخت اونایی که بیشتر جلو دستش بودن رو

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

دخترم بیست ماهشه ولی یک‌ سال و یک ماهش بود راه رفت آروم آروم وسیله هاش هم می‌شناخت اونایی که بیشتر ج ...

من بچم ۱۳ ماهشه ولی راه نمیره.  فقط دستش میگیره جایی یکم بلند مبشه. بدون کمک نمیتونه رو ما وایسه. حتی دستش نمیگیره جایی قدم برداره.‌نگرانم😔

طبیعیه ینی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بچم ۱۳ ماهشه ولی راه نمیره. فقط دستش میگیره جایی یکم بلند مبشه. بدون کمک نمیتونه رو ما وایسه. حت ...

البته اینم بگم‌نشستنش هم دیر یود تقریبا ۹ ماهش بود می‌شست 

من بچم ۱۳ ماهشه ولی راه نمیره. فقط دستش میگیره جایی یکم بلند مبشه. بدون کمک نمیتونه رو ما وایسه. حت ...

آره یه سری کوچولو خیلی دیر تر راه میوفتن دختر من یکم تپلی بود به زور بلند میشد بعد نمیتونست خودشو نگهداره. هنوز پاهاش قوی نشده کوچولوتون سعی کنید پاهاش رو ماساژ بدهید با روغن دست هایش رو بگیرید راه ببریدش تا به وزنش عادت کنه نگران نباش دختر منم دیر راه افتاد نسبت به بچه های فامیل همه میگفتن یه مشکلی داره ولی الان ماشاالله رو زمین بند نمیشه

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

البته اینم بگم‌نشستنش هم دیر یود تقریبا ۹ ماهش بود می‌شست

عادیه عزیزم نگران نباش دختر من ده ماهگی تازه چهار دست و پا رفت در حالی که دختر خواهرم از شیش ماهگی شروع کرد به چهار دست و پا رفتن. میگم که یه سری کوچولو ها یکم تنبلن 🤭🤭 باز اگه خیلی نگرانی ببرش دکتر 

اره طبیعیه الان باید فقط بتونه خودش راحت بشینه و با کمک بایسته

همتا اسم خـودمه♥
عادیه عزیزم نگران نباش دختر من ده ماهگی تازه چهار دست و پا رفت در حالی که دختر خواهرم از شیش ماهگی ش ...

اره دقیقا بچه منم شش ماهگی چهار دست و پا شد بچه خواهرم اول دندون دراورد. به جاش پسر من تازه توی یازده ماهگی داره دندون درمیاره

همتا اسم خـودمه♥

واای پس‌ خیالم راحت شد. ‌پایگاه بهداشت آدمو می‌ترسونن میگن باید دستش بگیره جایی بدون کمک قدم برداره دو سه قدم. ولی ی ماه پیش منخصص اطفال بودم گفتم‌لهش گفت عیب تداره 

اره دقیقا بچه منم شش ماهگی چهار دست و پا شد بچه خواهرم اول دندون دراورد. به جاش پسر من تازه توی یازد ...

کلا سیر رشد و تکامل شون متفاوت هست نمیشه گفت کی جلو تره کی عقب تر 

اره طبیعیه الان باید فقط بتونه خودش راحت بشینه و با کمک بایسته

ازه بدون کمک میشینه. ‌جهار دست پا قشنگ‌میشه ماشالله مثل فرفره با کمک منم وایمیسه‌ دستش میگیره جایی چند دقیقه رو پا وایمیسه ولی خودش قدم برنمیداره اصلا حرکت کنه

ازه بدون کمک میشینه. ‌جهار دست پا قشنگ‌میشه ماشالله مثل فرفره با کمک منم وایمیسه‌ دستش میگیره جایی چ ...

می‌ترسه عزیزم چون هنوز عضله های پاهاش سفت نشده و می‌ترسه اگه حرکت کنه زمین بخوره. وقتی بلند میشه تشویقش کنید با فاصله دو قدم ازش بشینید بگید بیا سمت مامان دست هاتونو باز کنید حالت به آغوش گرفتن تشویقش کنید با ذوق شما ترسش می‌ریزه میاد سمتتون به مرور