2777
2789
عنوان

داداشم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 60 پست
خب مامانت بخواد داداشت میفروشه شما کاری نمیتونی بکنی.حالا کجا میخوای بری که داداشت شاکیه,?

ی شهر دیگه برای کارم باید برم،برای این شاکی نبود

سر بچم بحثمون شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد طلاقم اومدیم ی شهردیگه و با پول زمینی ک ارث من بود خونه خریدیم ب نام مادرم)برادرم قبلازمینشو فروخته بود)

درطول ازدواجمم خیلی اذیتم میکرد و دخالت داشت

شرایط طوری بود ک مجبورشدم،داداشم میگفت اصلا تو ک زمینی نداشتی..خیلی حالم بده

با مامانت حرف بزن برگردونه به نامت

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

نمیکنه اینکارو..کاری کردن ارزو میکنم دوباره ازدواج کنم برم از اینجا

واااای چقدر نامردن😔اون پول بهشون حرامه

ولی تو چقدر اشتباه کردی دیگه به چشماتم اعتماد نکن

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

به نام مامانمه

ببین عزیزم اگر مامانت رو ببره محضر واونجا جوری سند تنظیم بشه که داداشت از مامانت خونه رو خریده ومامانت هم امضا کنه شما هیچکاری نمیتونید بکنید

امااگر بگه که بخشیده بهم شما میتونید حقت رو بگیرید

چون هرکس فقط اختیار این رو داره یک سوم اموالش رو ببخشه به بقیه نه تمامش رو