2777
2789

بچه های توی برنامه ریزی کردن مشکل دارم اصلا نمیتونم بهشون عمل کنم 

فقط وقت لامتحانا درس میخونم و تایمای دیگه اصلا نمیتونم نه تمرکز دارم نه میتونم مثل ادم بشینم پای درس خوندن 

به نظرتون چیکار کنم 

مشاور بگیر برنامه ریزی رو درست بهت یاد میده

اول باید انگیزه داشته باشی برای درس خوندن

دوم ایمان داشته باشی به خودت

سوم نظم داشته باشی

دانشجوی پزشکی، مشاور کنکور و متوسطه اول و دوم، رفع اشکال تمامی دروس تجربی انجام میشود، رفع اشکال دروس عمومی و حسابان رشته ریاضی و برخی دروس انسانی پذیرفته میشود. اموزش زبان از پایه‌ای‌ترین مسائل پذیرفته میشود.

مشاور بگیر برنامه ریزی رو درست بهت یاد میدهاول باید انگیزه داشته باشی برای درس خوندندوم ایمان داشته ...

یک بار پیشه مشاور رفتم که مثلا خیلی خوب بود و همه ازش تعریف میکردن ولی برعکس بود 

مشاوره مدرسه بود ولی بازم باید وقت میگرفتیم 

با لحن خیلی بدی سرکوب زد فقط با بچه های دکترا و مهندسا خوب بود متاسفانه و بیشتر تحقیر کرد 

اهوم درسته امیدوارم بتونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک بار پیشه مشاور رفتم که مثلا خیلی خوب بود و همه ازش تعریف میکردن ولی برعکس بود مشاوره مدرسه بود ول ...

همه مشاورا شبیه هم نیستن

بیشتر بگرد و صرفا به اونایی که اسم در کردن اکتفا نکن

دانشجوی پزشکی، مشاور کنکور و متوسطه اول و دوم، رفع اشکال تمامی دروس تجربی انجام میشود، رفع اشکال دروس عمومی و حسابان رشته ریاضی و برخی دروس انسانی پذیرفته میشود. اموزش زبان از پایه‌ای‌ترین مسائل پذیرفته میشود.