2777
2789

بخونیم. خیلی میگن مجرب هست. هرکی دوست داره شرکت کنه همبن الان آلارم گوشیش رو تنظیم کنه و برای هم دعا کنیم 

من اگه لایق باشم همه رو دعا میکنم شما هم منو یاد کنید 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
میشه برام دعا کنید خیلی نیاز به دعا دارم 🥲

چشم عزیزم اسم بزارید دعا میکنم به حق جد پسرم 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا منم دعا کنین یه مشکلی داریم کاش خدا یه نظری هم به ماکنه

حتما میکنه من خودم که لایق نیستم ولی به جد پسرم که 4ماهه هست برات دعا میکنم که مشکلت حل بشه تو هم دعا کن برای پسرم 

مرسی 🌸🌸🌸🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌸🌷🌷🌸🌸🌷🌸🌷🌸🌷🌸🌷مبینا فقط اگه میشه یادتون بمونه میخوام پاک کن ...

پاک کن گلم یادم میاد 

اسمم حدیث لطفاً برام دعا کنید 

میخونم امشب 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
میشه به نیت اینکه تا عید نامزد کنم و ازدواج کنم با مردی که دوسش دارم دعا کنین برام؟ حال دلم خیلی بی ...

الهی به زودی عروس میشی عزیزم