2777
2789

همسایمون خانوم ۴۴ ساله ای بود که مشکل قلب داشت 🥲

این خانم یه دوست بیوه ای هم داشت که در ظاهر خیلی خیرخواه به نظر میومد و هی میومد به این سر میزد

۸ ماه پیش این همسایه بدبخت ما رفت عمل قلب باز بکنه متاسفانه فوت شد😔😔

درست ۲۰ روز بعد فوت این شوهر بیشعور نفهمش با همین خانوم بیوه صیغه میکنن و به فکر عشق و حال 😡😡

بچه ها وضع مالی مرده خیلی خوبه ولی قناعت های اون زن اول اینو به اینجا رسوند

الان این خانوم دوم یه بریز بپاااااشااااییی داره بیا ببین 

هر ماه ۲ بار ۳ نفر میان خونشو تمیز میکنن چون خانوم نمیتونه خودش تمیز کنه 

تولد بچه های خودش میشه فقط کارگر میگیره که به مهمونا برسه 

بچه های اونی که فوت شد هم محل سگ بهشون نمیده 

بابای بی غیرت هم عین ماست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طبیعتا این آقا اگر این خانم نبود با کس دیگه ای وصلت میکردن

"آنه شرلی" ای در مغزم نویسندگی میکند و "جودی آبوتی" در رفتارهایم خودش را فریاد میزند🧡من تو سکوت شناختم رقص پروانه را...🦋افکارم رو مینویسم گاها مثل طوفانی هستن که کاغذها رو خط خطی میکنن و میدرن و گاها دخترکی زیر کلماتم با گل های لای موهاش برایم ویولون مینوازد و نسیم،چین های دامنش رو تاب میدهد🌸یک عدد خیال پرداز با رمان های احساسی و درام و یک نیمچه نویسنده نوپا🐣دوچرخه سواری رو دوست دارم و از بادی که به صورتم میخوره حس پرواز رو تجربه میکنم،اتوبوس سواری رو دوست دارم چون برای مدتی با غریبه ها همدل میشم برای رسیدن به مقصدی که در مسیرش باهاشون همقدم بودم🍃باور دارم انسان موجودی محترم و گنجینه ای زنده است،حتی اگر ردپایش برف ها را زشت کند تو نمیدانی این حفره های موقت چه دانه هایی را در خود میپذیرد و نهالی امیدبخش را رشد میدهد💛

تا کی بدون اعتماد ب همسرشون زندگی کنن آدما؟؟

کسی میتونه با علم ب اینکه همسر خااائنی داره و باید دوستاشو دور کنه زندگی کنه؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

چکار به اون خانمه داری مرد جماعت همینه پدرشوهر منم بعد مادرشوهرم ازدواج کرد تو سن 70 سالگی دوتا بچه کوچیک داره تمام زندگیشو ریخته پای اینه زنه و اون دوتا بچه ها

بچه های خانم اولش انگار نه انگار الان 7 ساله میگذره اصلا یه سراغی نمیگیره