یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ممنون گلم آخه پانسمان کرده فک کنم به خاطر اون باشهحتمن اون قرص هایی ک گفتی رو میخورم❤️❤️
نه امکان نداره
اون دندون اصلا عصب نداره که درد کنه یا درست عصب کشی نکرده یا عفونت داشته پانسمان رو عفونت گذاشته حالا عصب دندونای کناریش درگیر شده حتما به دکترت زنگ بزن
درد بعد از عصبکشی تا حدود ۲ هفته طبیعیه، نگران نباش تقریبا ۳-۵ روز که بگذره، برطرف میشهژلوفن ۴۰۰ ه ...
نباید درد درحدی باشه که اشکش دربیاد من همین دیشب با همین مشکل پیش دندون پزشک بودم.و حتی با تصور اینکه سنش کمه و آستانه تحمل دردش پایینه بهتره بادکترش تماس بگیره و چک کنه
نباید درد درحدی باشه که اشکش دربیاد من همین دیشب با همین مشکل پیش دندون پزشک بودم.و حتی با تصور اینک ...
من دانشجو سال ۵ دندونپزشکیم.
درد بعد از درمان اندو عجیب نیست و اقدام خاصی لازم نداره، فقط باید به بیمار اطمینان بدیم که درد بعد از چند روز برطرف میشه (به دلیل جنبه سایکولوژیک درد) و مسکن تجویز کنیم. مسکن هم باید سر ساعت مصرف بشه نه هروقت که بیمار احساس درد کرد. (اینا مطالب رفرنسه)
از همه دور میشوم/نقطهی کور میشوم زنده به گور میشوم/باز مقابلم تویی🥀