2777
2789
عنوان

دندون درددددددد

68 بازدید | 18 پست

سلام من ارتودنسی کردم بعد چند روز پیش باز کردم گف ک دندون ت عصب کشی میخواد

من دیروز رفتم عصب کشی کرد پانسمان کرد بعد پر کردنش مونده برای پنجشنبه الان هم قالب ارتو تو دهنمه بد حور داره درد میکنه انقد گریه کردم ۱۴ سالمه

دندونی که عصب کشی شده نباید درد کنه به دکترت زنگ بزن بگو برا دردتم مفنامیک اسید بخور اگه اثر نداشت ژلوفن

اگه هم میتونی بوشو تحمل کنی به مامانت بگو یه حبه سیر رنده کنن یه قطره آبشو بچکونن رو دندون و لثه سر ۵دیقه آروم میشه

دندونی که عصب کشی شده نباید درد کنه به دکترت زنگ بزن بگو برا دردتم مفنامیک اسید بخور اگه اثر نداشت ژ ...

ممنون گلم 

آخه پانسمان کرده فک کنم به خاطر اون باشه

حتمن اون قرص هایی ک گفتی رو میخورم❤️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد بعد از عصب‌کشی تا حدود ۲ هفته طبیعیه، نگران نباش ‌

تقریبا ۳-۵ روز که بگذره، برطرف میشه

ژلوفن ۴۰۰ هر ۶ ساعت بخور، اگه بازم دردت شدید بود، نوافن رو جایگزین کن

با سمت مخالف غذا بخور تا کمتر فشار وارد بشه

از همه دور می‌شوم/نقطه‌ی کور می‌شوم                       زنده به گور می‌شوم/باز مقابلم تویی🥀
ممنون گلم آخه پانسمان کرده فک کنم به خاطر اون باشهحتمن اون قرص هایی ک گفتی رو میخورم❤️❤️

نه امکان نداره

اون دندون اصلا عصب نداره که درد کنه یا درست عصب کشی نکرده یا عفونت داشته پانسمان رو عفونت گذاشته حالا عصب دندونای کناریش درگیر شده حتما به دکترت زنگ بزن

درد بعد از عصب‌کشی تا حدود ۲ هفته طبیعیه، نگران نباش ‌تقریبا ۳-۵ روز که بگذره، برطرف میشهژلوفن ۴۰۰ ه ...

نباید درد درحدی باشه که اشکش دربیاد من همین دیشب با همین مشکل پیش دندون پزشک بودم.و حتی با تصور اینکه سنش کمه و آستانه تحمل دردش پایینه بهتره بادکترش تماس بگیره و چک کنه

ن هیچی نداد فقط گف پانسمان افتاد بیار از اول بزارم

چه دکتریه؟؟؟ رو دندونی که عفونت داره اصلا کارنمیکنن اگه مجبور بشنم حتما آنتی بیوتیک میدن

درهرحال بازم بنظرم با یه دندون پزشک ارتباط بگیر دندون عضو مهمیه جدیش بگیر

نباید درد درحدی باشه که اشکش دربیاد من همین دیشب با همین مشکل پیش دندون پزشک بودم.و حتی با تصور اینک ...

من دانشجو سال ۵ دندون‌پزشکیم.

درد بعد از درمان اندو عجیب نیست و اقدام خاصی لازم نداره، فقط باید به بیمار اطمینان بدیم که درد بعد از چند روز برطرف میشه (به دلیل جنبه سایکولوژیک درد) و مسکن تجویز کنیم. مسکن هم باید سر ساعت مصرف بشه نه هروقت که بیمار احساس درد کرد. (اینا مطالب رفرنسه)

از همه دور می‌شوم/نقطه‌ی کور می‌شوم                       زنده به گور می‌شوم/باز مقابلم تویی🥀
نباید درد درحدی باشه که اشکش دربیاد من همین دیشب با همین مشکل پیش دندون پزشک بودم.و حتی با تصور اینک ...

البته اینم اضافه کنم که به ندرت ممکنه اورژانس واقعی بعد از درمان اندو پیش بیاد که شرایط حادتری داره