2777
2789
عنوان

چقدر سقط دردناکه

258 بازدید | 17 پست

تقریبا ۶ هفته بودم امروز دکتر گفت کاملا دفع شده هیچ امیدی نداشته باش

یکم آرومم یکم چنان زار میزنم انگار همین الان فهمیدم!

درد جسمیش به کنار حس میکنم از نظر روحی هر موقع یادش بیفتم قلبم بسوزه 

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

الهی عزیز دلم 

بازم بچه میاد 

حتما خیرتی توش بوده ک نشه 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سخته خیلییی سخت

تا اخر عمر میشمری اگ بود چند ساله بود

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
عزیزم (: انشالله خدا ی بچه سالم و عاقبت بخیر بهت بده

ممنونم دو تا بچه هم دارم ولی نمی‌دونم چرا آنقدر بی قرارم واقعا آدم جگر گوشه اش رو هر چندمی باشه از ته دل دوست داره

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
متاسفم من تجربه داشتمقلب داشت؟

نه دیشب طبق سونو ۵ هفته و ۳ روز بود میگفتن فقط ساک بارداری هست 

سخته خیلییی سختتا اخر عمر میشمری اگ بود چند ساله بود

ای وای ...