2777
2789
عنوان

کارنامه

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 36 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۸

اشکالی نداره بعدنا یادت میفته ناراحت میشی که چرا اینقدر حرص خوردی باور کن ارزش نداره 

من تا نهم کلا بیست بودم دهم شدم ۱۹ و ۹۰ و بعد یازدهم کمتر شد و الان دیگه فکر کنم روی ۱۸ هست و الان دیگه برام مهم نیست 

اصلا فکرشو نکن و سعی کن برا ترم بعد بهتر بخونی

سلاممقایسه قشنگی نیستموفق باشید

مقایسه نکردم خلیم براش ذوق کردم ولی میگم ک شاید اشتباه حساب کرده باشن اخه من همه نمره هام ازش بیشتر شده بود نمیدونم 

مدرسمون سخت گیره و پول اینا قبول نمیکنه نمیدونم والا

ببین آشنا داشته باشی حله ریاضی به کسی که ۱۷ بود معلم ۲۰ داد و دختر من که خودش تو برگه گرفت ۲۰ الان یکین منم ناراحتم ولی فایده نداره

فارسی رو بیشتر بخون اونم بیست شی 😆

وای فارسی بیت از فردوسی میده میگه حالا فلانو فلانشو معلوم کن انگار من مولانام بیتای سعدیو بدونم خود سعدی نمیدوست استعاره و ... چیه