2777
2789
عنوان

لطفا بیاین حالم بده

118 بازدید | 13 پست

گاهی وقتا اونقدر  دلت  میگیره  دوس نداری حتی ی کلمه هم به زبون بیاری

من تمام سختی هارا بدون حتی کلمه ای حرف زدن به دیگران میگذرونم  با شرایط کاری همسرم کنار میام دوهفته ای که نیستش خیلی سخته دلتنگی ولی تحمل میکنم و ماه دیگه هم بخاطر شرایط کاری یکماه نیست باز هم تحمل میکنم چون زندگیمونو دوست دارم اکثر دوستام میگن چطوری تحمل میکنی ولی من بغض خودمو فرو میبرم و میگم  خیلی آسون  و اصلا سخت نیست اتفاقا خوبه.......

زندگی هیچوقت آسون نبوده و نیست هرکسی  به هر نحوی داره میگذرونه ...

شوهرم هر ماه بهم پول جیبی میداد ولی این ماه بهش گفتم یمقدار بده   نزدیک چهل تومن داری یکمشم بهم بده ... بهم گفت من خرج خونه و خودتو دادم و ازاین به بعد نمیدم ومن ناراحت شدم  به خودم گفتم درسته یمقدار پول دارم ولی  حقه منه که از حقوق ماهیانه همسرم هم داشته باشم  

به همسرم گفتم این ها پول خودمه من منظورم این نبود که پول هامو به رخ بکشم فقط منظورم این بود که از حقوق تو میخوام   حق این را نداشتم ؟

ولی همسرم بدتر از من ناراحت شد  و ده تومن پولی که مانده بود را به حسابم واریز کرد من نمیدونستم فقط ده تومن برایش باقی مانده  .....وگرنه منظورم کل پول های او نبود به هیچ وجه .... آیا مقصر منم؟ آیا من میدونستم از کل پول های او ده ملیون مانده است؟ گناه من چی بود؟؟؟

آیا  تقصیر منه؟😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاغلم ببخشید غلط نوشته بودم

شاید اون لحضه همسرت عصابش خورد بود ی حرفی زده خیلی اروم باهاش حرف بزن منطقی مردا همینو میفهمن لج کنی بدتر میکنن

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

شاید اون لحضه همسرت عصابش خورد بود ی حرفی زده خیلی اروم باهاش حرف بزن منطقی مردا همینو میفهمن لج کنی ...

همیشه همینه  تازه منی که مقصر نبودم کلی معذرت خواهی کردم    

همیشه همینه تازه منی که مقصر نبودم کلی معذرت خواهی کردم

الکی هیچوقت معذرت خواهی نکن.یمدت سرسنگین باش ببین چطور رفتار میکنه

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

الکی هیچوقت معذرت خواهی نکن.یمدت سرسنگین باش ببین چطور رفتار میکنه

دیوانه میشه بدتر میکنه من اگر اینکارو نکنم تمام خانواده میفهمه همیشه ابرو داری کردم خستمه خسته

دیوانه میشه بدتر میکنه من اگر اینکارو نکنم تمام خانواده میفهمه همیشه ابرو داری کردم خستمه خسته

عزیزم واقعا سخته درست میگی زندگی هیچوقت آسون نبوده.ولی شما باید ببینی قلق همسرتون چیه ب هر حال بیشتر شناخت دارید ازش.