2777
2789
عنوان

همکارای نامزدم رو مخم هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 41 پست

سعی کن دیدت رو مثیت کنی وگرنه خودت حرص میخوری

این چیزا بین کادردرمان کاااملا عادیه یچزی فراتر از عادی که باهم خیلی صمیمی باشن

همسرتون اون افراد رو از شما بیشتر میبینه درطول روز انتظار نداری هیچ حرفی نزنن که

بنظرم طرز صحبت شما توی گروه اشتباه بودهاولا نباید عضو گروه میشدیددوما بخاطر رابطتون با همسرتون کمی خ ...

من با کسی حرف نمیزنم تو گروه 

این حرفم خطاب به همسرم و کاملا با فان بوده 

دمپایی و ایموجی خنده گذاشتم 

دیگه نمیشه ادم کلا ساکت باشه ک 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا چجوری شما رو راه دادن، واقعا زشته تو گروه همکارا شما تک غریبه باشی چت هم میکنی بعدم حالا که هست ...

معلوم نیست ممبرای گروه بابت همین کارش بین خودشون چقدر مسخره لش کرده باشن

مسلط به تا*روت رایدر وایت هستم دوستان

دوستای نامزدمن ک همکاراشم هستن راستش من اگر‌میگفتمم گروهو ترک‌نمیکرد نامزدم ترجیح دادم ک پیشش باشم و ...

بنظرم خیلی توی گروه بد صحبت کردید مگه همکاراش خانومن فقط؟ 

اگه این موضوع زناشویی بوده پس فقط باید شما با همسرت دوتایی راجع بهش حرف میزدید نه جلوی جمع و توی گروه:)

تو فک کردی قلبمو شکستی 😒هه قلب من گلس داره بدبخت😂😉

به نظرم نباید جوابشونو می دادی،هم خودت هم شوهرت از گروه خارج می شدین،همسرت متاهل هست درس نیس تو این گروهها باشه مخصوصا اگه تو گروه خانوم باشه.متاسفانه بیمارستانا محیطشون داغونه مخصوصا پرستارا ی خانوم بیمارستان محیط کارو با ارایشگاه اشتباه گرفتن اونقد هم با اقایون همکارا گرم می گیرن بگو بخند می کنن که من بودم اجازه نمی دادم همسرم تو اون گروه باشه

عزیزم خیلی شلوغش نکردی😕دو خط نوشت طومار تحویلش دادی به شوخی گفته دیگهبعدشم شما اگه این رو مسائل زنا ...

نه طرف کاملا جدی داشت میگفت درست صحیت کن 

شما با شوخی به کسی میگی درست صحیت کن؟ 

هیچ نشونه ایی از ایموجی خنده ام نبود 

پس کاملا جدی گفته

من با کسی حرف نمیزنم تو گروه این حرفم خطاب به همسرم و کاملا با فان بوده دمپایی و ایموجی خنده گذاشتم ...

اگ حرفی داری توی پیوی ب همسرت بگو

نذار سواستفاده کنن از این اخلاقت و رابطتونو بهم بزنن

قیافم ماشاءالله ،مغزم استغفرالله👍 دوس داشتم منشی مطب ی روانپزشک باشم بعد هرکسی میومد بهش میگفتم کثخل بشین تا نوبتت شه🫢😂

گروه همکار مطلقا جای همسر نیست  و متاسفانه خیلی بد حرف زدی. روابط زناشویی کجا بود؟؟ جایگاه جایگاه چرا کردی. مگه کی هستی که اینقدر خودتو بالا گرفتی؟؟ آبروی شوهرتو بردی  حالا چطور میخوای جمعش کنی؟ً؟ شوهرت قبل از تو با اونا آشنا شده بعدش هم مرتب چشمش تو چشم اوناس نهایتا فقط باید چت های شوهرتو میخوندی و هیچ حرفی نمیزدی. 

سعی کن دیدت رو مثیت کنی وگرنه خودت حرص میخوریاین چیزا بین کادردرمان کاااملا عادیه یچزی فراتر از عادی ...

در کل یکسره رو اعصابمن 

چون من کادر درمان نیستم از روزی ک وارد شدم مدام دارن از سست بودن پایه های رابطه پزشک با غیر کادر درمان و نمیدونم عدم درک میگن:/ 

نه طرف کاملا جدی داشت میگفت درست صحیت کن شما با شوخی به کسی میگی درست صحیت کن؟ هیچ نشونه ایی از ایمو ...

من این پیامو اگر بدون ایموجی هم بخونم باز انقدر بهش حمله نمیکنم چون مشخصه لحنش چجوریه

اره من خیلی پیش میاد مثلا با یه هممکلاسیم بد حرف میزنن میگم بابا درست صحبت کن ما فلانی رو خیلی دوست داریمااا ولی شوخیه و طرف مقابلمم تا الان همیشه به شوخی گرفته

من با کسی حرف نمیزنم تو گروه این حرفم خطاب به همسرم و کاملا با فان بوده دمپایی و ایموجی خنده گذاشتم ...

عزیزم باید با همسرت خصوصی حرف می زدی نه اینکه با سادگی خودتو پیش همه همکارای شوهرت بد جلوه می دادی.البته با این کارتونم همه همکارای خانوم همسرت حساب دستشون می یاد که زیاد دوست نداری با شوهرتون راحت باشن

به نظرم نباید جوابشونو می دادی،هم خودت هم شوهرت از گروه خارج می شدین،همسرت متاهل هست درس نیس تو این ...

من روش نفوذ ندارم 

شاید دعوا راه بندازم ترک کنه 

ولی خب حضوری مدام در ارتباطه باهاشون صبح تا شب

نه طرف کاملا جدی داشت میگفت درست صحیت کن شما با شوخی به کسی میگی درست صحیت کن؟ هیچ نشونه ایی از ایمو ...

عزیز دلم ببین شوهرت دکتره

از منشی گرفته تا مریض امکان داره بابت مدقعیت شغلی بخوان مخشو بزنن

بخوای بابت همه چی حرص بخوری پیر میشی قشنگم به همسرت که انتخابته اعتماد کن بدون اون از خودش اختیار داره و سست نیست

مسلط به تا*روت رایدر وایت هستم دوستان

در کل یکسره رو اعصابمن چون من کادر درمان نیستم از روزی ک وارد شدم مدام دارن از سست بودن پایه های راب ...

دقیقا بخاطر حضور شما تو اونجاست

بنظرم همسرتم تو عذابه با حضورت

خییلی مسخرست تو گروه کادردرمان باشی بعد کادردرمان نباشی

ایمکه باهم برید بیرون بحثش متفاوته تا گروه تلگرامی

من و همسرم خیلی با دوستام میریم بیرون همسرم مهندسیه رشتش

ولی گروه تلگرامی اصلا