2777
2789
عنوان

همکارای نامزدم رو مخم هستن

456 بازدید | 41 پست

بچها من نامزدم رزیدنته بعد ی گروه دارن همکارای صمیمی منم از وقتی ک نامزدیم رفتم تو گروهه 

ولی همش رو مخ منن  همش سعی دارن منو خراب کنن به بهانه های مختلف  اینم بگم من کادر درمان نیستم

حالا توی گروه ی بحثی بود من به نامزدم گفتم فلانی حواست باشه هاااا🩴🩴 

دقیقا با همین ایموجی به نامزدم گفتم 

حالا همکارای پاچه خوارش روم ریپلای کردن وای با دکتر درست صحیت کن://// احترام پزشکمونو داشته باش 

ما به اقای دکتر از گل نازک تر نمیگیم تو بیمارستان! 

منم نوشتم عزیزم شما توی روابط زناشویی افراد دخالت نکنین نباید هم بگید جایگاه خودتونو بدونین شما در جایگاهی  نیستی که راجب صحبت کردن من نظر بدی چه برسه راجب صحبت کردن من با نامزدم  

معلومه ک تو نمیتونی به فلانی چیزی بگی چون تو درجایگاه من نیستی 

سین زد نوشت وااااا 

منم گفتم والا 

دیگه ادامه نداد 

چرا اینقدر رو مخن  

چطور پاشونو از زندگیم ببرم؟؟ متاسفانه اونقدر  روی نامزدم نفوذ ندارم ک بتونم از زندگیش بیرونشون کنم نهایتا بتونم کمرنگشون کنم 

چون بالاخره هرروز تو بیمارستان همو میبینن 

اخه چرا اینقدر فوضولن سر دردم اینقدر حرص خوردم

چرا باید بری تو گروه با همسرت حرف بزنی 

شما کارت اشتباه بوده 

باش همونجا ساکت ، فقط شوهرتو زیر نظر بکیر

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما رفتید توی گروه و دعوا راه انداختید؟؟؟؟؟

چون رو نامزدت نفوذ نداری نباید دعوا کنی ک

محترمانه با همسرت صحبت کن....

بعدش هم شغل همسرتون این مسائل زیاده با دید بد نگاه نکن ب روابط در حد همکار بدون ک ساعت های زیادی باهم باید باشن

سلااااام♥️🥰چندتا نکته: لطفا باهم مهربون باشیم،کسیو فضاوت نکنیم توو کار کسی دخالت نکنیم ،آی چرا خونت این وره شهره ؟آی چرا خونت کوچیکه؟آی چرا مجردی؟آی چرا سرکار نمیری؟آی چرا و چرا و چرا ها رو بذارید برای رفع مشکلات زندگی خودتون و در نتیجه زندگی بهتر و شاد تر...بقیه صلاح زندگی خودشونو بهتر از ما میدونن!♥️(خلاصه پاراگراف بالا میشه:«فضولی ممنوع») چه در فضای مجازی چه در زندگی فامیل ها و اشنایات و بستگان سببی و نسبی دخالت ممنوع⛔ادمی که صاحب زبونش هست قطعا ادم محترمیه♥️

این گروهه اونوقت برای چیه ؟عجیبه واقعا

دوستای نامزدمن ک همکاراشم هستن 

راستش من اگر‌میگفتمم گروهو ترک‌نمیکرد نامزدم 

ترجیح دادم ک پیشش باشم و از بحث های توی گروه اطلاع داشته باشم تا اینکه نامزدم تنهایی تو گروهه باشه

بنظرم طرز صحبت شما توی گروه اشتباه بوده

اولا نباید عضو گروه میشدید

دوما بخاطر رابطتون با همسرتون کمی خودتونو سرسنگین بگیرید و با کسی چت نکنید توی گروه

قیافم ماشاءالله ،مغزم استغفرالله👍 دوس داشتم منشی مطب ی روانپزشک باشم بعد هرکسی میومد بهش میگفتم کثخل بشین تا نوبتت شه🫢😂

عزیزم خیلی شلوغش نکردی😕دو خط نوشت طومار تحویلش دادی 

به شوخی گفته دیگه

بعدشم شما اگه این رو مسائل زناشویی میبینی نباید تو جمع مطرح کنی تو جمع صحبت کردن یعمی هرکسی این حق رو داره که نظر بده ایشونم به شوخی گفته

اگه تحملشون رو نداری لفت بده خب

دوستای نامزدمن ک همکاراشم هستن راستش من اگر‌میگفتمم گروهو ترک‌نمیکرد نامزدم ترجیح دادم ک پیشش باشم و ...

کام آن بذار خیالتو راحت کنم همسرت بخواد کاری بکنه میکنه حتی تو قفس نگهش داری

این کدی بازیا چیه

مسلط به تا*روت رایدر وایت هستم دوستان

واااااااازوال عقل داری خب خودت کشوندی به گروه بعد طرف شوخی کرده اگه خیلی شخصی بود تو گروه چیزی نمیگف ...

اخه من چیزی نگفتم 

داشتن راجب ی بیمار ک چشمای خوشگلی داشته حرف میزدن ک از قضا بیمار هم خانوم بوده 

من اونجوری نوشتم 

اصلا من به نامزدم فحش بدم 

به بقیه چه ارتباطی داره؟؟ 

مگه به اونا فحش دادم؟

اصلا چجوری شما رو راه دادن، واقعا زشته تو گروه همکارا شما تک غریبه باشی چت هم میکنی 

بعدم حالا که هستی ببین واقعیته نامزدت چیه هنوز ازدواج نکردین این همه کنترل میخوای داشته باشی

باید ببینی واقعا اهل چیزی هست یا باهاشون لاس میزنه یا نه، وگرنه نه قراره محیط کارش عوض شه نه همکاراش

ببین آدمی هست که بهش اعتماد کرد برا زندگی یا نه، اون خودش عقلش میرسه اگه ارزش برات قائل باشه رابطه ش رو با اونا محدود نگه میداره