2777
2789
عنوان

شوهر با حقوق کم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 7627 بازدید | 164 پست
شما مشکلتون اینه که همه رو با خودتون مقایسه میکنید لباسشویی بله آشنام لباس هارو توی لباسشویی جمع کرد ...

شما پس خیلی تنبلید

لباسای یک ماهو جمع میکنید یدفعه میشورین ک شستن و جمع کردن و پهن کردنش یکو نیم ساعت زمان میبره😳😂😮

منظورشون این هست وقتی بچه ندارید کار خونه زیاد نیست خانم میتونن یک کار نیمه وقت داشته باشند و بقیه ر ...

بله من فقط میگم شرایط هر خونه و آدمی با اون یکی فرق می‌کنه 

برای مثال شاید شوهر ایشون از سرکار میاد همه وسایلشو مرتب سرجاش می‌ذاره شوهر من برعکسه اگه پشت سرش تمیزکاری نکنم همه جارو بهم می ریزه عوضم نمیشه 

کار خونه رو هم همین رفتارا تعیین می‌کنه 

شرایط کاری توی شعرای کوچیک هم با شهر بزرگ متفاوتند من خودم تا الان دوجا کار کردم هر دوش بخاطر اینکه کرایه ماشینم از حقوقم بالا می‌زده بیرون اومدم 

کار پاره وقت اینجا ۳ـ۴ حقوقشه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منظورشون این هست وقتی بچه ندارید کار خونه زیاد نیست خانم میتونن یک کار نیمه وقت داشته باشند و بقیه ر ...

عزیزم شما لباس شستن و پهن و تا کردنشون یک ساعتو نیم هر روز تایم میبره براتون؟

بله من فقط میگم شرایط هر خونه و آدمی با اون یکی فرق می‌کنه برای مثال شاید شوهر ایشون از سرکار میاد ه ...

نه اتفاقا همسر من هرچی میخوره میریزه من دوتا بچه کوچیکم دارم

اما عادت کردم نمیزارم ی ظرف کثیف بمونه هرکاری دارم سریع انجام میدم نمیزارم جمع شه که تهش برای یه لباس یکو نیم ساعت وقت بزارم

وام گرفتم بزارم روی رهن خونه واسه سال آینده چن تا وام باهمه

خوب واماروسپرده کن سودسپرده بیادتودستت

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بنظرت اینجوری میشه زندگی من تا 10 شب سرکار باشم؟بدتر میشه همه چی😪

منم تابستون یه وقتایی مجبور بودم تا 9-10 شب سر کار باشم 

مردم شیفت شب برمیدارند 

چی بدتر میشه؟ بی پولی از همه چیز بدتره

شما پس خیلی تنبلیدلباسای یک ماهو جمع میکنید یدفعه میشورین ک شستن و جمع کردن و پهن کردنش یکو نیم ساعت ...

شما کلا اهل قضاوت کردن و برچسب زدن به آدمایید 

معلوم شد چرا با این لحن و ادبیات صحبت میکنید 😅

من حداقل هفته ای دوبار لباس شستن توی برنامم هست ولی دیگه دلیلی نمی‌بینم بیشتر از این با شما بحث کنم 

از نظرتون هرکس مثل شما نیست تنبله 😂 

شما کلا اهل قضاوت کردن و برچسب زدن به آدمایید معلوم شد چرا با این لحن و ادبیات صحبت میکنید 😅من حداق ...

جالبه با یکی مثل خودش حرف میزنی بهت برچسب میزنه👏

درهرصورت از اولم من روی صحبتم با شخص شما نبود با استاتر بود اما شما ریپ زدین....منم چون سایت عمومیه چیزی بهتون نگفتم وگرنه ربطی ب شخص شما نداشت حرفام....

ولی ادم اگر مرتب باشه کاراش بیشتر از دوساعت در روز طول نمیکشه موفق باشید...

10 و خورده ای

برا ماهم 13 الان ماه در میون گوشت می‌خریم 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

میشه یادم بدی؟

عزیزم چیجوری بهت یاد بدم اینجا؟!من برای قالب اموزش دیدم شاید بیس رو خودتون بتونید بزنید با یه توضیح اما قالب درست کردن راحت نیست و شغلیه ک هزینه زیاد داره برای تهیه یا درست کردن قالب باید هر دفعه تنوع بدین....تو اینستا سرچ کن قالب سیلیکونی ببین اماده بخر قالبشو

من انلاین شاپ داشتم درامدم عالی بود ولی چون کثیف کاری داشت تو خونه بود با دوتا بچه کوچیک مجبور شدم ج ...

چه کارهایی رو پیشنهاد میکنین برای خانم بدون سرمایه مربی مهد کودک و مدرسه های غیر انتفاعی با مدرک جهاد  دانشگاهی میشه کار کرد؟

:)