2777
2789
عنوان

شوهر با حقوق کم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 7627 بازدید | 164 پست
بله مگه کار دوتا ادم بالغ چیه؟یه شامو ناهاره دیگه ریختو پاشی ندارنمردام خون نکردن ک وقتی شرایط کار ک ...

منم اتفاقا دخترم کوچیکه روزی سه چهار ساعت میرم آرایشگاه بند میندازم 

بزرگ بشه میرم یه کار درست و حسابی پیدا میکنم

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
دیدی تا حموم میکنه شام بخوره شده ساعت 7ونیم شب .یکمم دراز بکشه شده ساعت 10 شب باید بخوابه ک صبح ساعت ...

آره بابا اینجا واسه همه خیلی راحت نسخه میپیچن 

انگار هر آدمی توان ۲۴ ساعت کار در روز رو داره 

یا برای همه راحته سبزی سرخ کنن ببرن توی مدارس بفروشن 

از نظرشون خونه داری هم یعنی تنبلی و بیکاری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارتون چی بود؟

من انلاین شاپ داشتم درامدم عالی بود ولی چون کثیف کاری داشت تو خونه بود با دوتا بچه کوچیک مجبور شدم جمعش کنم

قبلشم مربی ساعتی نقاشی بودم و پست بانک کتذ میکردم

من از مجردیم کار میکردم از اینکه تو خونه بشینم بدم میاد برای خودم میپسندم ک تو اجتماع باشم

آره بابا اینجا واسه همه خیلی راحت نسخه میپیچن انگار هر آدمی توان ۲۴ ساعت کار در روز رو داره یا برای ...

مگه مردا از آهنن 24 ساعته سر کار باشن پس کی استراحت کنن خو گناه دارن بقران آدم خوبه یکمم رحم داشته باشه 

بله مگه کار دوتا ادم بالغ چیه؟یه شامو ناهاره دیگه ریختو پاشی ندارنمردام خون نکردن ک وقتی شرایط کار ک ...

از نظر شما دوتا زن و شوهر فقط کار خونشون شام و ناهار پختنه؟ 

این شاید سبک زندگی شماست من که دائم در حال بشور بسابم 

جارو زدن؟ گردگیری کردن؟ لباس شستن ؟ جمع کردنشون ؟

اینا همه هیچه؟ 

عجب 

از نظر شما دوتا زن و شوهر فقط کار خونشون شام و ناهار پختنه؟ این شاید سبک زندگی شماست من که دائم در ح ...

شما صبح تا شب داری لباس میشوری؟!با لباسشویی اشنایی نداری؟جارو برقی ندارین؟سرهم همه اینایی ک گفتین ته تهش دوساعت وقت بگیره دیگه بقیش بهانس

کلی زن شاغل هستن ک زندگیشون بوی گل میده

از نظر شما دوتا زن و شوهر فقط کار خونشون شام و ناهار پختنه؟ این شاید سبک زندگی شماست من که دائم در ح ...

منظورشون این هست وقتی بچه ندارید کار خونه زیاد نیست خانم میتونن یک کار نیمه وقت داشته باشند و بقیه روز خونه داری کنن 

حالا خودشون با توجه به توانایی اگر قادر هستن کلاس خصوصی برای بچه های ابتدایی 

یا هر شغل دیگه 

شرایط و توان آدما باهم متفاوته همه رو با خودتون مقایسه نکنید شما گفتید کشاورزی میکنید کشاورزا از بچگ ...

من از شکم مادرم بیرون اومدم که اینطوری نبودم‌ خانم. قرار نیست همه عمرش بره دو شیفت کار کنه که. توان همه آدم ها شبیه همه، تنها چیزی که متفاوته ذهن آدم هاس، مگه توان آدم ارثیه که چون پدرش کارمند بوده و با همون حقوق کارمندی ساخته اینم باید همون مسیر رو بره ،

من تازه ۲۶ سالگی با مدرک کارشناسی ارشد اومدم شروع به کارگری کردم

نگید نمیتونه ، من دقیقا می‌دونم بی پولی چقدر بده و دقیقا می‌دونم پول داشته چه حسی و چه قدرتی به آدم میده هر دوش رو تجربه کردم

کمکش کنید بزنه بیرون 

پای سگ بوسید، مجنون /خلق گفتن این چه بود؟ گفت این سگ، گاه گاهی کوی لیلی رفته بود

شما صبح تا شب داری لباس میشوری؟!با لباسشویی اشنایی نداری؟جارو برقی ندارین؟سرهم همه اینایی ک گفتین ته ...

شما مشکلتون اینه که همه رو با خودتون مقایسه میکنید 

لباسشویی بله آشنام لباس هارو توی لباسشویی جمع کردن دوباره پهن کردن و تا زدنش حداقل ۱/۵ در روز زمان می‌بره 

جارو برقی جدا 

ظرف شستن 

غذا درست کردن ، گردگیری کردن 

همه اینا روزانه ۲ ساعت وقت میگیره؟ 

اگه برای شما اینجوره که تبریک میگم خیلی فرضید ما مثل شما نیستیم